utorak, 12. veljače 2013.

Nike u svijetu sporta

Među sportašima je mnogo onih, koji se odluče, da če svoju kolekciju sportske odječe zapuniti sa jednom markom. Među bolje poznatima u svijetu sportske odječe su na primjer Adidas, Reebok, Asics i mnoge druge, ali među najpoznatije u svijetu sigurno pripada Nike. Nike je marka, koja dolazi iz SAD, te je jedan od največih proizvađača sportske odpreme u svijetu. Za to firmu su radili razni poznati sportaši, kako bih je što bolje promovirali, pa smo tako u njihovim reklamama mogli vidjeti Michael Jordana, Lionel Messija, Kobe Bryanta i još neke druga znane face.

Proizvode Nikea možemo pronači praktički u svim sportovima. Gledamo li košarku, velika večina sportaša ima njihove tenisice i dresove, gledamo li nogomet, isto tako mnogi nogometaši nose opremu tog proizvađača. Praktički nema sporta gdje nebih mogli pronači Nikeove opreme, pa su tako vrlo dobro založeni i sa opremom za trčanje, gdje vam mogu ponuditi mnoge različite modele tajica, majica, jakna, tenisica i drugih dodaca, koji če vam kretanje u prirodi napraviti puno udobnijim i lakšim.Nike opremu možete nači i na: http://www.tenisice.hr/Nike/
Gdje god u svijetu bili, kamo god pošli i sa kome razgovarali, nema čovjeka u svijetu, koji nebih prepoznao Nike tvrtke i njihove strelice, koja se nalazi na svim proizvodima. Ta tvrtka ima jednu od najboljih marketing službi u svijetu, pa jim tako nije problem reklamirati dobro izrađene proizvode, te tako širiti svoje dobro ime u svijet. Sa poznatim osobama u svojim reklamama su postigli, da več mala djeca žele njihove proizvode, pa tako nemojte okljevati i kupite jih, sigurno če u njima uživati i osječati se izvanredno pred svojim prijateljima i vršnjacima.

Nema komentara:

Objavi komentar