petak, 9. kolovoza 2013.

Asics model GT-2000

Tražite li tenisicu, u kojoj čete moči stvarno dobro trenirati i trčati po različitim terenima? Dali ste već isprobali model Asics GT-2170, koji je zadovoljio mnoge trkače diljem svijeta? Ovdje je sada novi model, nov proizvod, koji je još bolji, još lakši, omogućava još više, a naziva se Asics GT-2000. To je tenisica, sa kojom će tako rekreativci, kao i nešto bolji trkači moči trčati na kratke staze, kao što su dužine od 5000 metara, 1000 metara ili možda čak i na neke duže relacije, kao što su pola maratoni i maratoni, koje ljudi u posljednje vrijeme sve više vole i spremaju se za njih, te tako treniraju koliko ih noge nesu.
Stari model Asicsa, koji je nosio ime GT-2170 bio je model, koji je bio stvarno dobro napravljen, stabilan i bio je vrlo jak, tako da se sa njime moglo napraviti jako puno kilometara. A ovaj novi model od Asicsa koji sada nosi ime GT-2000 je još bolji. U njegov potplat su ugradili još neke novosti, u gornji dio dodali su još bolje materijale i cijelu tenisicu još bolje zalijepili i sašili, tako da je sada stvarno napravljena tako, kako bih i onim trkačima, koji nemaju baš kvalitetan korak, nudila udobnost i trpežljivost, kako bih mogli sa njima napraviti mnogo lijepih i zanimljivih kilometara.


Asics GT-2000 je model, sa kojim možete trčati praktički svugdje. Možete ga nositi ljeti ili zimi, možete ga obuti po suhom ili po mokrom vremenu, te vas nikad i nigdje neće ostaviti same. Sve to Asics dobro zna i baš zato toliko energije ulažu u taj novi model, kako bih ga što bolje predstavili ljudima, koji se odlučuju za kupovinu novih tenisica, sa kojima žele da trče i sa kojima žele postizati nove, još bolje rezultate ili možda čak pobjeđivati na nekim manjim i laganijim utrkama, na koje se sve više rekreativaca u posljednje vrijeme prijavljuje.



Nema komentara:

Objavi komentar