srijeda, 8. srpnja 2015.

Odjeća za dane, kad se najviše znojite

Svake godine dođe doba, kada je na nebu više ili manje jako puno sunca – to je ljeto. To doba godine nam pored sunca donosi i jako visoke temperature, kod kojim moramo jako puno razmišljati, što ćemo staviti na sebe, kako se ne bi previše znojili. Kao prvo, koja odjeća je najbolja za nošenje kod kuče, pa nakon toga što staviti na sebe, kad odete na posao, pa naravno, mnogi od vas se bave sa sportom, pa moraju razmišljati i o tome, a ovdje su i razni noćni izlasci i slično.



Sve to su različite situacije, u kojima je na sebi potrebno imati različite stvari, pa zbog toga je ovdje nekoliko savjeta, kako će vam biti najudobnije i sa što manje znoja na vašem tijelu. Kao prvo, ovdje je udobnost kod kuće – kad doma izležavate, ili kad nešto radite, nije baš važno, što nosite na sebi, jer vas najviše puta vide samo oni, koji vas već jako dobro poznaju – u takvim situacijama možete na sebi imati samo kakvu kratku majicu i kratke hlače, jer će vam tako biti najudobnije. Druga, možda nekoliko važnije situacija je odlazak na posao – ovdje je jako bitno gdje i što radite – ako ste zaposleni u kakvoj banci, onda morate vjerojatno na sebi nositi kakvu srajcu – u takvom primjeru naš je savjet, da u vrućim danima nosite ispod nje još kakvo donje rublje, donju majicu, kako se vam na srajci ne bi odmah vidi znoj, kad će vam biti vruće. Za kraj su ovdje još svi oni, za koje vrijeme vani ne igra nikakvu ulogu – sportaši.

Za njih je jako bitno, kakvo kvalitetnu odjeću, će obuči na sebe, a još pogotovo u vrućim i ljetnim danima. U takvo vrijeme jako je bitno, da do vašeg tijela dođe što više zraka, da bih se tijelo moglo hladiti – baš zbog toga na sebe potrebno je stavljati što manje sportske opreme, a ono što već stavite na sebe, neka bude što više minimalno, kratko i propusno! Ako ćete se tako obući, onda ćete moći i u vrućim danima odražavati formu, koju ste napravili, kada su uvjeti za tvrde treninge bili vani najbolji.

http://www.tenisice.hr/Odjeca/

Nema komentara:

Objavi komentar