nedjelja, 6. rujna 2015.

Google certified partner – stručnjaci vama u pomoć!

Kad ste zadnji put šetali po centru nekog malo većeg grada? Ako jeste, vjerojatno ste primijetili, da je sve više onih malenih trgovina zatvorenih. A kad ste posljednji put kakav proizvod tražili putem interneta? Ako jeste, vjerojatno ste primijetili, da ima iz dana u dan sve više onih, koji na internetu nešto prodaju, nešto rade i od toga žive!



Trendovi se mijenjaju, i više nego očito je, da sve više ljudi svoje vrijeme troši na internetu, a manje u klasičnim trgovinama – baš zbog toga se i digitalni marketing svakog dana više razvija, svakog dana ga upotrebljava više tvrtki – jeftiniji je, a donosi isto, ako ne i puno više efekta! Mogućnosti, na kakav način možete nastupati i oglašavati na internetu je mnogo, pa je baš i zbog toga razloga danas sve više različitih agencija, koje se bave sa svim tim stvarima. Neki nude samo Facebook oglašavanje, opet drugi nude svoje stranice, da na njima možete postaviti svoj oglas, a opet treći nude sve to ili još više. Jedna od mogućnosti, koja se danas sve više ili mogli bih čak reći najviše koristi, je oglašavanje putem Googla – ako nemate pojma, kako bih to uradili, onda prepustite te stvari stručnjacima, koji će za malu proviziju sve to uraditi za vas. Istina je, tih ima danas na internetu mnogo – kojeg odabrati? Naš prijedlog je onog, koji je označen kao „google certified partner“. Kad ćete jednog dana početi tražiti nekoga, da bih vam napravio neku kampanju sa oglasima u Google mreži i tražilici, brzo ćete primijetiti, da takvih ima mnogo, koji se sa time bave – ali pitajte se odmah, tko od svih tih je najbolji?

Tko je pravilno osposobljen? To su samo one tvrtke, koje imaju oznaku „google certified partnera“ – to vam znači, da u svojim redovima imaju osposobljene ljude, koji su prošli različite Google testove i imaju certifikate, da znaju što rade i da te stvari rade dobro – pa ako već tražite nekoga, da će te stvari raditi za vas, sada ćete se barem malo lakše odlučiti, tko bih mogao biti onaj pravi.

www.red-orbit.hr

Nema komentara:

Objavi komentar