ponedjeljak, 18. siječnja 2016.

Linoleum – prirodno i antibakterijsko rješenje

Svijet je došao tako daleko, da ljudi više nemaju pojma, što je prirodno, a što umjetno. Sve to iz razloga, jer velike tvrtke žele sa što manje novca napraviti što više stvari, a da su sve te stvari još praktične. Baš tako je i u našim domovima – na svakome koraku nove tehnologije, koje teško izdrže koju godinu ili dvije.



Ali ipak, za sve one, koji traže i žele prirodno, tu i tamo se još nađu neke iznimke – jedan takvih je na primjer linoleum podna obloga! Zbog materijala, iz kojih je napravljena, za nju se može reći, da je potpuno prirodna, a to je i razlog, da se za nju može reći, da je antibakterijska i kao takva dobra za sve one, koji imaju probleme sa disanjem i različitim alergijama! Ako su vas sve ove riječi uvjerile u to, da bi i vi u vašem domu imali nešto prirodno, onda brzo skočite do koje od trgovina, ili potražite podne obloge iz linoleuma na internetu! Odabir je stvarno veliki – različite cijene, različiti modeli – a najvažnije je to, da ćete sve to moći i položiti sami. Jako bitno kod vlastitog polaganja je najprije to, da svoj stan ili sobu, kamo ćete to polagati počistite barem 24-sata prije. Nakon toga dolazi jako bitan dio – mjerenje! Ako ćete dobro izmjerite sve kutove i dužine, onda nećete imati problema sa polaganjem, ako to nećete dobro napraviti – mogli bi doći u situacijo, da ćete imati jako puno otpada, a to znači dodatan trošak! Kad jednom sve to sredite, dođe na red lijepljenje i cijela priča je završena! 

A sada ono jako bitno – ova podna obloga ima još jednu prednost – jako jednostavno ju je čistiti i uzdržavati. Sve što će vam trebati za čišćenje je voda, kakvo sredstvo za čišćenje i neka metla – kad sve to imate, malo pobrišete pod i došli ste do kraja. Dali nije sve to skupa stvarno dobro i jednostavno? Ako smo vas sa svim tim riječima uvjerili, onda morate brzo u kupovinu i polaganje – jedino tako ćete opet imati u svome stanu stvarno nešto prirodno i kvalitetno!

Več

Nema komentara:

Objavi komentar