srijeda, 3. veljače 2016.

Imate domaću kancelariju? Položite u nju PVC-vinil!

Vlasnik ste neke tvrtke i želite uštedjeti nekoliko novca? Vrlo jednostavno možete to učiniti tako, da si u svojoj kući sredite jednu sobu i preuredite je u kancelariju. Internet kod kuće vjerojatno već imate, isto tako imate u kuhinji štednjak, na kojem se može skuhati kava, a i jedan radio vam sigurno negdje stoji, da možete na njemu slušati laganu muziku – eto, to su stvari, koje već imate, a kako je sa onim stvarima, koje ćete ipak morati nabaviti i kupiti?



 Sigurno će se naći mnogo toga, početi možete na primjer sa nekim računalom, ako ga još nemate, pa nakon toga je tu radni stol, na kojem ćete raditi i na kraju dolaze na red zidovi i podovi. Kad govorimo o zidovima, onda je jako bitno, da ih sredite tako, da ćete se u kancelariji dobro osjećati – zidove napravite bijele ili zelene, jer su to boje koje smiruju, a nikako ne zaboravite i na razni dekor, koji će vašu kancelariju napraviti još boljom! Kad jednom imate sređene zidove, dolaze na red još podovi. Ovdje se morate za početak pitati, dali ćete po kancelariji hodati u kakvim domaćim šlapama ili u cipelama, dali ćete se u njoj voziti sa stolicom na kotačima ili ćete odabrati neko drugo rješenje – nije baš najbolje, da na podove na primjer položite fino lakiran troslojni parket, da bi ga nakon toga jako brzo uništili.

Naš je savjet, da si napravite kancelariju takvu, kakvu si sami želite, neka bude u njoj troslojni parket ili neka druga podna obloga, neka budu zidovi bijeli ili žuti ili neke sasvim treće boje – sve to uradite tako, da će vam se svidjeti, da ćete se u njoj osjećati dobro, jer jedino na takav način ćete raditi dobro, jedino na takav način ćete postizati rezultate, koji će vas nekog dana dovesti do veće i još ljepše kancelarije, koja možda neće biti u vašoj kući, nego na nekoj još boljoj i ljepšoj lokaciji.

http://floor-experts.hr/vinil-podna-obloga

Nema komentara:

Objavi komentar