srijeda, 2. ožujka 2016.

Želite unikatnu kancelariju? Furnet, slika i još što!

Svakog dana dizanje, oblačenje, doručak i krećemo, idemo na posao. Svakog dana na isto radno mjesto, barem oni, koji ne rade na terenu. To znači, da ćete svakog dana doći u istu kancelariju (ako radite u njoj), da ćete svakog dana sjesti na istu stolicu, gledati isti kompjuter, koledar na stijeni i mnoge druge iste stvari. Prije ili kasnije, dobit ćete osjećaj, da vam na poslu nešto ne štima, da želite neke promjene, da želite nešto novo. 



Kad jednom dođete tako daleko, onda imate dvije mogućnosti – da pronađete neke nove zadatke i počnete ih raditi, te tako zaboravite na okolinu u kojoj radite ili pak da u prostoru, gdje se nalazite napravite neke promjene, renoviranje – a što promijeniti?
Za početak, kad počnete sa nekim promjenama, obavezno promijenite stijene u kancelariji. Ako ste do sada imali kancelariju bijelu, probajte na primjer sa zelenom bojom, ona smiruje, što znači, da ćete se sigurno dobro osjećati na poslu. Kad se boja na stijenama osuši, možete početi razmišljati o kakvoj slici, unikatnoj slici, koju nema nitko osim vas – takve slike su jako često dosta skupe, ali ipak, vrijedi platiti koju kunu više, da bi uživali na poslu. Kad sredite i to, dolaze na red podne obloge – što imate sada na podovima? Neki stari tepih? Ili možda neki oštećeni laminat? Predlažemo, da nabavite furnet – one je unikatan, drvo ni jedno nije isto drugome, sa njime ćete sigurno pogoditi u puno!


Ako do danas još niste čuli za ovu podnu oblogu, možemo vam jednostavno reći, da je podna obloga iz furneta nešto posebno – napravljena je po jako zahtjevnim EKO standardima, što znači, da ćete uz unikatnost u svoju kancelariju dobiti i pravu prirodu. Pored toga, možete birati između nekoliko različitih izgleda, što znači, da možete uzeti stvarno onaj uzorak koji se vam sviđa i koji vam paše uz vas. Kad jednom dobijete i to, sigurni smo, da će vaša kancelarija biti nešto sasvim drugo od onoga, što ste imali prije renoviranja – u njoj ćete sigurno uživati.


Nema komentara:

Objavi komentar