srijeda, 13. travnja 2016.

Tri problemi, koje će u vaš dom donijeti parketi - znate koji su?

Hodanje po stanu ili kući, bacanje ili padanje predmeta na pod, pomicanje ormara i mnoge druge stvari, najviše puta dovedu vaše podne obloge do malih ili većih oštećenja. Neka od njih su takva, da ćete već sljedeći dan zaboraviti na njih, a ona nekoliko veća oštećenja će živjeti sa vama tako dugo, dok vašeg poda ne izbacite van i kupite novog. Kad dođete u tu fazu, morat ćete odabrati nešto novo, ali što kupiti? Neki se odluče za tepihe, neki za laminat, a opet trči misle, da su samo parketi ono pravo što im treba u njihovom stanu - dali je to stvarno najbolje za vas?



Ako ste i vi jedni od onih, koji misle, da le parketi napraviti vaš stan najboljim, onda pročitajte sljedeće redove - oni će vam pored svega u vaš dom donijeti i neke probleme. Odmah na početku je sigurno jedan od većih problema polaganje - ovaj pod se polaže dosta komplicirano, pa ga iz tog razloga vjerojatno nećete moći položiti samo. To vam odmah donosi dodatne troškove za radnike, pa će se tako i završna cijena vašeg novog poda dodatno povećati, a to se nikome ne sviđa.


Idemo dalje - kako je sa uzdržavanjem? I tu ćete doći do problema. Ako na tom podu napravite neko oštećenje, nećete ga baš jednostavno popraviti, za to će vam trebati brušenje i lakiranje, a ni to vam danas kod majstora nije jeftino. A za kraj je ovdje još klizavost - ovaj pod je klizav, pa ako ćete na njemu napraviti neki pogrešan korak, može vam se desiti, da završite na leđima sa kakvim ozljedama, a to si sigurno ne želite, jeli tako? Pa eto, razmislite, što ćete kupiti i položiti u vaš dom, odaberite sami za sebe ono najbolje.

Nema komentara:

Objavi komentar