petak, 27. svibnja 2016.

Bicikli s vama na mnoge i različite destinacije! Kamo?

Svi mi danas živimo u jako velikom tempu i stresu, što znači, da jedva čekamo dane, kada možemo negdje pobjeći i imati nekoliko vremena za sebe. Neki odlaze na more, drugi odlaze u planine, opet treći odlaze do rodbine u posjetu. Bilo kako bilo, na sve ove lokacije mogu sa vama i vaši bicikli, ako ih imate više i cijela familija vozi se sanjima. I naravno, uz njih se može jako dobro uživati. Pored uživanja, tu je i rekreacija, koja će vam sigurno jako dobro doći, da napravite nešto za svoje tijelo, srce i zdravlje – ako radite negdje, gdje ste cijeli dan na poslu, takvi dani za rekreaciju su vam sigurno jako dobro došli – jeli tako?



Idemo od početka – napisali smo u gornjim redovima, da neki od vas odlaze na more, da bi se opustili i zaboravili na one stvari, koje vam se događaju svakog dana. Naravno, u takvim situacijama jako je dobro, ako stavite na krov vašega automobila i bicikl, te krenete sa njime na put. Kad jednom dođete na cilj, sjednite na njega, uzmite sa sobom dovoljno vode i nekoliko hrane i krenite na put. Jako dobre destinacije za bicikliranje su na primjer hrvatski otoci, na njima se može stvarno puno toga vidjeti i prevoziti. A naravno, ako će vrijeme biti toplo, može se i okupati na prekrasnim plažama, koje naši otoci sigurno imaju!


Ako krenemo dalje, pored mora, možete na kotačima krenuti i u planine – bolje rečeno, možete se malo provozati po njima. Tamo ćete vidjeti prekrasnu prirodu, vidjet ćete životinje i uz sve to ćete se naravno jako dobro smiriti. Znači, kad ćete jednom skupiti deset, dvadeset ili čak sto kilometara između drveća, vaša će se glava i tijelo sigurno puno bolje osjećati. Kao što vidite, život nije tako tužan i težak, kao što na prvi pogled izgleda, samo napraviti si ga morate dobrim i lijepim. Uživajte u svemu i nemojte zaboraviti, da živi se samo jednom, pa zato iskoristite svaku minutu!


Nema komentara:

Objavi komentar