četvrtak, 20. listopada 2016.

Kamo na skijanje? Slovenija je super odabir!


Jako dugo je među ljudima vrijedilo, da je skijanje sporta za one, koji imaju jako puno novca i vremena. Naravno – nekad je bilo tako, da ste za skije i ostalu opremu morali izdvojiti pa skoro da cijelo bogatstvo, a gdje je nakon toga još sve ostalo, što će vam trebati – karta za skijalište, pa nakon toga prijevoz i još neke druge sitnice, koje će vam ukrasti novac iz vašeg novčanika. Ali ipak, danas tome više nije tako – kao prvo, oprema se danas može dobiti već dosta povoljno, a isto tako vam je ako poželite skijanje Slovenija dosta blizu – skijališta, kao što je na primjer Rogla, super su, a pored svega još i dosta povoljna!
Pitate se, zašto smo sada spomenuli baš skijalište na Rogli? Istina je, da ima Slovenija jako puno zanimljivih skijališta ali kad ćete jednom doći na Roglu, puno toga će vam biti jasno. Snijeg tamo gore skoro da nikad nije problema, naime svake godine ga zapadne toliko, da mogu bez problema pripremiti staze za skijanje, na kojima ljudi mogu uživati. Odmah nakon toga je tu infrastruktura – hoteli, gostione, žičare i sve ostalo što vam treba, da bi skijali na visokom nivou, super su sređeni – sve što morate napraviti za dobro skijanje u Sloveniji je, da uzmete opremu i krenete na Roglu.

Ako još niste bili na Rogli, onda vam moramo na brzinu objasniti, gdje se zapravo to skijalište nalazi. Tako na brzinu, potrebno je krenuti u smjeru Slovenskih Konjica, a od njih krenite dalje prema Zrečama. Kad ste jednom tamo, onda morate samo još krenuti prema vrhu – negdje pola sata vožnje i na vrh će vas dovesti odlična cesta, koja će vam na kraju ponuditi i mnoga parkirališta, gdje ćete bez problema moći ostaviti automobil. Pa eto, sad kad znate, kamo na snijeg, potrebno ga je samo još pričekati i akcija će doći sama od sebe!

Nema komentara:

Objavi komentar