subota, 10. prosinca 2016.

Korisni savjeti za one, koji igraju tenis


Nitko od nas nije toliko pametan ili toliko dobar u nekoj stvari, da u nekom trenutku ne bi mogao naučiti nešto novo i tako postati u toj stvari još bolji. Baš tako je i kod sporta – iako se s nekim sportom bavite već godinama, još uvijek postoji mogućnost, da u njemu napredujete. Jedan takvih sportova, gdje će vam svaki savjet dobro doći je sigurno tenis! Sport, za kojeg će vam trebati reket, tenisice, kakva torba i jedan prijatelj s kojim ćete moči odraditi trening – kad sve to imate, možete početi uživati. Ali ipak, prije nego opet krenete na teren, tu je nekoliko savjeta, koji bi vam mogli biti u pomoć, da postanete još bolji.
Na prvom mjestu je obavezno, da stavimo savjet, da morate u igranju tenisa uvijek uživati! Kod svega ovoga znajte, da sve to radite za zabavu, a to znači, da se ne smijete sekirati, razbijati i plakati, ako izgubite – sve vam je to zabava i to radite, da ste sretni u tome, što radite! Odmah nakon toga je jako bitno, da ste u svakom trenutku koncentrirani na ono što radite, znači na igru. Ako ćete kod ovog sporta biti s glavom i svojim mislima negdje drugdje, brzo će vam se dogoditi, da nećete više pogađati prostor koji želite i da nećete više postizati poene, koji vam trebaju, da bi pobijedili onoga, koji stoji na vašoj drugoj strani terena!

Odmah nakon svega ovoga, to je vaša oprema, koju upotrebljavate – reket! Ako on nije takav, da vam odgovara, kad ga držite u rukama, desit će vam se dvije stvari – za početak nećete uživati u igri, kao što bi mogli, a može vam se desiti još ono nekoliko slabije, a to je, da dobijete neku ozljedu ruke! Iz tog razloga je jako bitno, da kod kupovine pažljivo odaberete reket, s kojim ćete igrati – ako u tome niste baš najbolji, predlažemo vam, da potražite neku trgovinu, gdje vam mogu savjetovati i gdje će vam prodati takav reket, koji će vam super odgovarati. Tek kad imate sve to, moći ćete biti pravi na terenu i uživati u igri.

Nema komentara:

Objavi komentar