srijeda, 18. siječnja 2017.

Hoteli ili apartmani? Mariborsko Pohorje ima svega!


Kad vam netko spomene Mariborsko Pohorje, na što najprije pomislite? Naravno, velika većina vas je sada sigurno pomislila na skijanje i na sve one duge bijele staze, koje tamo imaju. Ali ipak možete kod njih dobiti još puno toga drugoga, puno toga zanimljivoga, pogotovo, ako volite prirodu i šetanje po njoj. Pohorje kao takvo je dosta veliko, pa se možete na njega popeti iz različitih strana – jedna od mogućnosti je svima poznata, a to je iz Maribora. Druga mogućnost, koja je isto tako dosta poznata je ona kroz Zreče, gdje dođete do Rogle! A naravno, postoje još neke druge opcije, ali one nisu među ljudima toliko tražene i poznate!
Znači, kao što smo već gore napisali – Mariborsko Pohorje ima svega – hoteli, apartmani, terme i puno toga drugoga, a sve to vam je dobar znak, da možete tamo provesti odlično vrijeme! Ako vam treba neka ideja, evo je – predlažemo, da odaberete kakav prekrasan dan, da će na nebu biti dovoljno sunca i krenite na Roglu! Tamo će se pred vama nalaziti velike šume, po kojima možete šetati i uživati. Pored šetanja nikako ne zaboravite još nešto dobro pojesti – žganci s čvarcima su jedna od stvari, koju stvarno morate probati, ako ste tamo!

Kad jednom odradite takav dan na Rogli, onda dolazi na red odmor i spavanje – hoteli i apartmani na Rogli su različiti. Možete dobiti sve skupa dosta jednostavno i možda čak i ne u najboljem stanju, a naravno, imaju i noćenja na stvarno vrhunskom nivou – iz tog razloga vam je najbolje, da možda o svemu tome razmišljate malo prije i još kod kuće provjerite na internetu što možete dobiti i koliko ćete za sve to platiti. Kad jednom preko slika vidite, što se vam nudi, odradite još samo rezervaciju i prekrasan vikend može se početi!

Nema komentara:

Objavi komentar