petak, 31. ožujka 2017.

Bogata smještajna ponuda na Pohorju

Ponuda smještajajnih jedinica između kojih možete birati u Pohorju u Sloveniji je stvarno raznolika. To i ne čudi s obzirom da sve veći broj turista koji posjećuje ovo područje. Naravno, Pohorje nudi više skijaških centara i u blizini svakog centra nalazi se i nekoliko smještajnih objekata.

Hoteli

Budući da je ponuda svih sadržaja, od skijaških staza, okoliša i ostalog na vrlo visokoj razini, gosti to isto očekuju i od smještaja. Zato se po cijelom Pohorju smjestilo nekoliko različitih hotela, uglavnom visoke kategorizacije. U njime se tako osim izvrsno uređenih soba može uživati i u raznim drugim sadržajima. Besplatni wi fi danas je postao gotovo nezaobilazan dodatak svakog hotela, a sve više se tom obaveznom popisu usluga dodaju i wellness usluge. U njih spadaju masaže, saune, solariji, teretane i sve ostalo što ljudima pomaže u opuštanju i što ih čini sretnima. Većina hotela tako nude posebno opremljene wellness centre u kojima se može uživati u mnoštvu usluga za koje je zaduženo kvalificirano osoblje. Kada je riječ o hrani, boravak u hotelu daje gostima prednost da ne moraju razmišljati o pripremanju obroka jer će to za njih odraditi iskusni kuhari. Gosti se tako samo moraju pojaviti u hotelskom restoranu u određeno vrijeme i uživati u finim i ukusnim jelima.

Apartmani

Za one koji si ne mogu priuštiti luksuz hotela te za one koji žele sami planirati sve aktivnosti, moguće je odabrati neke od ponuđenih apartmana koje nude privatni iznajmljivači. Smješteni su na raznim lokacijama i uglavnom o njihovoj udaljenosti od staze ili nekog skijaškog centra ovisi i konačna cijena. Neki su stvarno prekrasni i pogledate li slike hotelskih soba i apartmana, teško je prepoznati razliku. U svakom sluačaju, bez obzira za koji se smještaj odlučili, pokušajte što prije napraviti rezervaciju smještaja. Svake godine, turista je sve više i vrlo često se u sezoni traži i krevet više, odnosno nemoguće je pronaći slobodni smještaj.

Više informacija

Pohorje Slovenija hotel

Nema komentara:

Objavi komentar