utorak, 7. ožujka 2017.

Naučite skijati na Pohorju u Sloveniji

Mnogima koji nemaju iskustva sa skijanjem, odlazak na skijanje predstavlja određeni strah. No, strah će brzo nestati izaberete li Pohorje u Sloveniji kao svoje odredište.

Škola skijanja na Pohorju u Sloveniji

Pohorje u Sloveniji nudi izbor nekoliko škola skijanja. Ono što im je svima zajedničko je da ih vode iskusni skijaši koji znaju kako kvalitetno prenijeti znanje o skijanju početnicima. Skijati mogu naučiti već i predškolska djeca, ali i stariji. Škole nude nekoliko vrsta tečaja. Dostupni su jednodnevni tečajevi, vikend tečajevi, ali i višednevni tečajevi. Naravno, teško je očekivati da ćete naučiti skijati u samo jednom danu, ali i takav tip tečaja naučit će vas neke osnove, poput načina kako pravilno stajati na skijama, kako se ustati u slučaju pada i slično. Ovakvi brzi tečajevi bit će idealni za one koji već imaju neko predznanje o skijanju, ali duže vrijeme nisu skijali pa im je potrebno kratko vrijeme da se prisjete nekih stvari. Škola skijanja pobrinut će se i za svu potrebnu opremu tako da možete upisati tu školu čak i ako nemate nikakvu svoju opremu.

Individualni tečajevi

Oni koji smatraju da već imaju dovoljno predznanja za samostalno skijanje, ali im je potrebno još malo da savladaju neke naprednije tehnike, mogu se odlučiti za individualne tečajeve. Riječ je o tečajevima koji vrše skijaši s dugogodišnjim iskustvom koji će onda posvetiti svo vrijeme isključivo vama. Pomoći će vam svojim savjetima i skijati s vama dok ne dođete do razine skijanja koju želite steći. Pohorje u Sloveniji tako nudi za svakoga ponešto. Bez obzira da li ste potpuni početnik i nikad niste stali na skije, dolaskom i upisom neke od dostupnih skijaških škola, steći ćete potrebno znanje da se samostalno spustite niz stazu. Ako pak imate određeno predznanje, iskusni treneri pomoći će vam poboljšati i unaprijediti to znanje.

http://www.rogla.eu/hr/sto-ciniti/znamenitosti

pohorje slovenjia

Nema komentara:

Objavi komentar