četvrtak, 30. ožujka 2017.

U Sloveniji uživajte u brojnim toplicama

Osim što je Slovenija sve poznatija kao odlična skijaška destinacija, sve više turista ju posjećuje zbog ponude toplica. Nekoliko toplica nalazi se blizu granice s Hrvatskom pa mnogi Hrvati biraju upravo slovenske toplice za svoje odredište. Neki su vjerni jednim toplicama i upravo te toplice su njihove najbolje toplice u Sloveniji dok neki vole istraživati i posjećivati razne toplice.

Jednodnevni ili višednevni posjet toplica u Sloveniji

Mnogi posjet toplicama u Sloveniji planiraju kao jednodnevni izlet. No, sve je više onih koji žele provesti nekoliko dana uživajući u toplicama, a u isto vrijeme uživajući u raznim dodatnim sadržajima te izletima u obližnja mjesta i gradove. U tu svrhu koriste se uslugama smještaja koji se nude uz same toplice ili u neposrednoj blizini. Tako se uz neke toplice mogu pronaći hoteli koje nude potpuni luksuz smještaja, ali i nešto jeftinije varijante u obliku pansiona, apartmana ili soba. Mnogima će idealna kombinacija, odnosno najbolje toplice u Sloveniji, biti one koje će im pružiti odličan smještaj s razvnovrsnim uslugama.

Boravak u toplicama

U toplicama osim samog kupanja u bazenima, možete uživati i u raznim drugim aktivnostima. Primjerice, mnoge toplice nude i brojne wellness usluge koje će vam pomoći u opuštanju. To su razne masaže, saune, solariji i slične usluge. Planirate li višednevni boravak u toplicama, moći ćete isprobati mnoge od tih usluga. Isto tako, neke toplice nude i razne animatorske aktivnosti, za djecu i odrasle. Za djecu se često organiziraju razne nagradne igre i natjecanja, nešto od toga u bazenu, a nešto izvan njega. Isto tako, za odrasle se također organiziraju nagradne igre koje uključuju mnogo smijeha i veselja za sudionike, a istovremeno i za one koji samo gledaju. Osim toga, odrasli uživaju i u aerobiku u vodi, odnosno u bazenu, na način da prate pokrete trenera koji ih pokazuje izvan bazena.

Više informacija

Toplice u Sloveniji

Nema komentara:

Objavi komentar