utorak, 4. travnja 2017.

Pohorje nudi razne sadržaje za odrasle i djecu

Pohorje u Sloveniji je odlična destinacija koju svakako vrijedi posjetiti, pogotovo zimi. Nudi mnoge sadržaje u kojima mogu uživati odrasli, ali posebna pozornost je posvećana i dječjim sadržajima pa će vaši najmiliji sigurno uživati. Iako mnogi prvo pomisle na skijanje na spomen Pohorja, ono nudi i mnoge druge zanimljive sadržaje.

Ponuda za odrasle

Odrasli, osim samog skijanja, mogu uživati i u raznim drugim aktivnostima. Oni koji vole fizičke aktivnosti i sport, imaju na raspolaganju nekoliko teretana i dvorana u kojima mogu igrati nogomet, košarku, odbojku, badminton i druge sportove. Za one koji vole drugačiju vrstu opuštanja nakon dana provedenog na snijegu, nudi se nekoliko različitih wellness centara. Pohorje u Sloveniji ima stvarno vrlo bogatu wellness ponudu pa u nekoliko različitih centara možete uživati u nekoliko vrsta masaža, sauna, kupelji, kupki i mnogih drugih usluga. Iako su ti wellness centri povezani s nekim od dostupnih hotela, svatko može doći i, uz plaćanje, koristiti se uslugama koje oni nude. Brojni kafići i restorani u okolici nude vam veliki izbor različitih specijaliteta, od domaće hrane pa sve do internacionalne, a sve upotpunjeno velikim izborom alkoholnih i bezalkoholnih pića. Gotovo svakodnevno se na raznim mjestima u večernjim satima odvijaju nadaleko poznate zabave na kojima se svi ludo zabavljaju do dugo u noć.

Ponuda za djecu i mlade

Za djecu i mlade, Pohorje u Sloveniji nudi različite aktivnosti tijekom cijelog dana kako bi im boravak bio što ugodniji. Za one koji se žele okušati u skijanju, nudi se škola skijanja potpuno prilagođena njihovoj dobi. Oni koji pak više vole sanjkanje, mogu uživati u nekoliko prekrasnih staza namijenjenih isključivo sanjkanju. Žele li pak provesti ugodno vrijeme na toplom, mogu uživati u dvoranama ili u igraonicama koje su bogato opremljene raznim spravama i igračkama. Uz sve to, brojni animatori se brinu za djecu te im redovito organiziraju razne aktivnosti, nagradne igre i slično.

rogla.eu/hr/sto-ciniti/znamenitosti

Hotel - Pohorje u Sloveniji

Nema komentara:

Objavi komentar