nedjelja, 16. travnja 2017.

Posjetite neke od toplica u Sloveniji i uživajte u svemu što nude

Odlučite li se za posjet nekim toplicama u Sloveniji, izbor će biti težak budući da je u Sloveniji moguće pronaći veliki broj toplica. Jedne od najpopularnijih i često spominjane kao najbolje toplice u Sloveniji su Zreče, ali osim njih, postoji još nekoliko toplica koje bi svakako trebali posjetiti. 

Toplice 3000

Ove toplice u Sloveniji su najpoznatije po crnoj termo mineralnoj vodi koja se može pronaći u njihovim bazenima. Kupanje u takvoj vodi ima odlične učinke na tijelo te se pokazala kao odlična rehabilitacija nakon ozljeda i operacija. Osim brojnih bazena koji nude razne dodatke, poput prskalica, tobogana i slično, Toplice 3000 nude i druge sadržaje. Ljubitelji wellnessa doći će na svoje posjetom wellness centru Thermalium. U njemu možete uživati u posebnim uslugama koje nećete naći u drugim sličnim centrima. Primjerice, možete isprobati Panonsku kupku u termo mineralnoj vodi ili se prepustite u ruke stručnim maserima i isprobajte masažu bučinim uljem koja ima sve više poklonika. Želite li provesti nekoliko dana u luksuzu, odlučite se za jedan od tri hotela, Livada Prestige, Ajda ili Termal. Isto tako, u neposrednoj blizini možete se smjestiti u apartmanskom naselju ili kampu koje je otvoreno cijelu godinu.

Toplice u Sloveniji - Zreče

Toplice Olimia

Toplice Olimia nude kupanje u nekoliko bazena u vanjskom i unutarnjem dijelu što znači da ćete u njima moći uživati u bilo koje doba godine. U bazenima se nalazi termalna voda koja se crpi iz posebnog bunara dubine do čak 520 m. Ovoj termlanoj vodi se dodaju i vode iz drugih izvora kako bi se dobila voda različitih temperatura. Od ostalih usluga, možete se rekreirati i u teretani, a za one koji vole sport, tu su i igrališta za mali nogomet, tenis, košarku, odbojku na pijesku, badminton i kuglanje. Ponuda wellness usluga je raznolika i u te svrhe svakako posjetite wellness centar Orhidelia.

Nema komentara:

Objavi komentar