utorak, 4. travnja 2017.

Toplice Zreče imaju sve što je mnogima potrebno

Kada je riječ o najboljim toplicama u Sloveniji, zasigurno svatko ima nekog svog favorita. To je i potpuno normalno. Jer svatko od toplica ima posebna očekivanja i svakome će najbolje toplice u Sloveniji biti one koje ispunjavaju upravo ta očekivanja. Ne možete li se odlučiti koje toplice posjetiti, pokušajte s toplicama Zreče jer mnogi upravo njih promatraju kao najbolje toplice u Sloveniji.

Općenito o toplicama Zreče

Toplice Zreče nude površinu od čak 1600 m2 prekrivenih bazenima. Neki su unutarnji, a neki vanjski što znači da ćete, makar u jednom dijelu toplica, moći uživati tijekom cijele godine. Od unutarnjih bazena nude se terapijski i rekreacijski bazen, dva masažna bazena okružena prekrasnim zimskim vrtom te dječji bazen. Zbog toga i tijekom zime možete doći i uživati u kupanju. Temperatura vode varira ovisno o bazenima pa bi svatko trebao pronaći onaj idealni. Od vanjskih bazena vrlo je popularan veliki bazen kojim cijelo vrijeme lagano struji voda. Zbog toga se, korištenjem svojih napuhanih dodataka ili korištenjem bazenskih dodataka, možete opustiti i uživati dok lagano plutate bazenom.

Ostali sadržaji

Osim samih bazena, toplice Zreče nude i brojne druge usluge. Wellness je sve popularniji u svijetu i to su prepoznali i u ovim toplicama te gostima ponudili brojne wellness usluge u sklopu svog spa centra Idila. Tamo se možete opustiti u nekoliko vrsta masaža i dati se u ruke stručnom osoblju te uživati u brojnim kozmetičarskim uslugama. Kupanje u bazenima te kasnije opuštanje u ovom spa centru, učiniti će vaš boravak u toplicama Zreče nezaboravnim iskustvom.

Bližina skijališta Rogla

Mnogima su toplice Zreče najbolje toplice u Sloveniji zbog još jedne zanimljive činjenice. Naime, one su vrlo blizu popularnog skijališta, Rogle. Upravo zbog toga, mnogi skijaši koji zimi dolaze na skijanje, koriste tu blizinu ovih toplica te odlaze tamo na kupanje i opuštanje.

www.terme-zrece.eu/hr/paketi

Najbolje toplice Zreče

Nema komentara:

Objavi komentar