subota, 3. lipnja 2017.

Havaianas često nudi posebna izdanja svojih japanki

Japanke su jedan od omiljenih ljetnih komada obuće i iako vrlo jednostavnog dizajna, vrlo su popularne. Na tržištu postoji mnogi različitih proizvođača japanki, no već neko vrijeme jedan od njih se ističe. Riječ je o brendu Havaianas. Njihove japanke također su vrlo jednostavnog dizajna, no odlikuje ih veliki broj različitih boja i uzoraka, uz odličnu kvalitetu.

Raznolikost modela

Havaianas japanke dostupne su u verzijama za muškarce, žene i djecu. Osnovni modeli su relativno slični, ali ogroman asortiman različitih boja i uzoraka čine ovaj brend prepoznatljivim u svijetu. Svi modeli će zbog kvalitetnih materijala biti dugotrajni tako da ćete bez problema moći nositi ove japanke više sezona. Naravno, ukoliko vam za oko ne zapne neki novi model te zamijenite svoje stare Havaianas japanke novima. Djeci su Havaianas japanke itekako zabavne jer su mnoge oslikane likovima iz njihovih omiljenih crtića. Zato svi dječji modeli izgledaju vrlo šareno i dijete će pri samom ulasku u trgovinu vjerojatno odmah poželjeti neki od ovih modela.

Modeli limitiranih izdanja

Ono po čemu je Havaianas također poznat je i predstavljanje raznih specijalnih, limitiranih modela japanki. To znači da oni na tržište povremeno izbacuju određene modele koje će nakon nekog vremena povući s tržišta. Primjerice, u vrijeme Valentinova, predstavit će limitirano izdanje određenih modela s tom temom. Ili, kada su u pitanju djeca, prikazuje li se u kinu neki popularan crtić, vjerojatno će se na policama trgovina pronaći posebni modeli japanki s likovima iz tog crtića. Sama činjenica da se radi o ograničenoj seriji modela koja će se nakon nekog vremena povući s tržišta kao i činjenica da će osobe koje nose te modele japanki biti u trendu, itekako doprinosi prodaji. A Havaianas to itekako dobro razumije te stoga svake godine na tržište izbace nekoliko ovakvih ograničenih serija, za muškarce, žene i djecu.

tenisice.hr/Havaianas/

Japanke Havaianas

Nema komentara:

Objavi komentar