nedjelja, 10. rujna 2017.

Wellness vikend u toplicama

Kada se govori o toplicama, mnogima će vjerojatno prva pomisao biti upravo bazeni. No, gotovo sve toplice nude još jednu vrlo zanimljivu stvar, a to je wellness, odnosno brojne wellness usluge. Uz to, neke toplice i nude mogućnost smještaja u njihovim smještajnim jedinicama. A kako bi privukle ljude, nude im vrlo zanimljive wellness vikend pakete.

Paket wellness vikenda u toplicama

Wellness vikend paket u toplicama sadrži sve što vam je potrebno za uživanje u vikendu. Prije svega, dobit ćete smještaj. On se razlikuje ovisno o toplicama, no uglavnom je riječ o sobama s uključenom uslugom prehrane. Osim toga, većina ovakvih paketa nudi neograničeno kupanje u bazenima toplica. A ono po čemu je paket i dobio ime je ipak ona najzanimljivija stvar. Naime, wellness usluge koje su uključene u paket su jasno naznačene. Ali vrijeme kada ih morate iskoristiti nisu navedene, odnosno to je potpuno vaš izbor. U mnogim toplicama se za ulaz na bazene ili prostorije za wellness koriste posebne narukvice. Oni koji dolaze samo na kupanje, dobivaju narukvicu koja im služi samo kao ulaz na bazene. Oni koji dolaze i na wellness i žele ga korisiti, dobit će sličnu narukvicu(nerijetko druge boje) koja će im, osim za ulaz na bazene, služiti i za ulaz u posebni dio za korisnike wellness usluga.

Uključene wellness usluge

Wellness usluge uključene u wellness vikend mogu biti raznolike, no takvi paketi su uglavnom prilagođeni, odnosno koristi se kombinacija usluga koja se pokazala najefikasnijom do sada. Naravno, ukoliko niste u potpunosti zadovoljni s onim što ste dobili u paketu, uvijek postoji mogućnost da zatražite i sami platite dodatne usluge. No, najbolje bi bilo da počnete s onim što vam je uključeno u paket pa tek onda vidite i odlučite se ili odustanete od drugih usluga. Jer ponekad se ljudi itekako znaju iznenaditi s uslugama koje su dobili u paketu te njihovom težinom i utjecajem na tijelo.

Wellness vikend u Zrečama

Nema komentara:

Objavi komentar