četvrtak, 3. ožujka 2011.

Uz Adidas tenisice budite uvijek u koraku s modnim trendovi

Mnogi bi na listu prioriteta svakako upisali udobnost, i to u obući koju svakodnevno nose. Oni koji to još nisu učinili, zasigurno će promijenili mišljenje nakon korištenja Adidasovih tenisica. Uz već spomenutu udobnost i posebnu anatomsku prilagodljivost Vašem stopalu, žarke boje i  njihov zaštitni znak, odlike su, koje ih čine jedinstvenima. Svaki proizvod odiše originalnošću te se svojim modelima nameće mlađoj populaciji željoj promjene i isticanja posebnog u masi. Bitna odlika samog Adidasa je da baš svaki zaljubljenik u sport, pronalazi tenisice po svojoj mjeri, namjenjene i dodatno oblikovane za vrhunski užitak u trenucima opuštanja ili napora prilikom profesionalnog sportskog treninga.

Tenisice koje svijetle u mraku

Dokaz da se posebnosti bivaju primjećene, govori nam činjenica da su se Adidas tenisice izdvojile visokom dozom ekstravagantnosti. Primjerice, dizajnirane su u obliku dječjeg plišanog medvjeda, zatim tenisice koje svijetle u mraku ili su čak one ukrašene krilima poput zaštitnog znaka. Crteži, grafiti i neobični printevi također se nerijetko pojavljuju. Očito je da imaju veliki broj inovativnih ideja koje privlače kupce i samim se time povećava prodaja tj. zarada. Nekada ostanemo zapanjeni tom mogućnošću dizajniranja tolikog broja različitih modela tenisica. No, svakako, Adidas uvijek pazi da bi bio u skladu sa postojećim modnim trendovima, bilo to "in" bojama ili pak elegantnim oblikovanjem tenisica koje bi odgovarale i najzahtijevnijim kupcima. Zanimljivost koju valja izdvojiti je planirana proizvodnja tenisica »za jedan euro«. Naime, namijenjene su lansiranju prodaje na tržište Trećeg svijeta, te će prodavati po proizvodnoj cijeni pokrivajući time samo troškove proizvodnje i materijala.

Adidas tenisica

Dakle, ne čudi nas dugogodišnja tradicija koju uspjevaju zadržati, te konstantan rast prometa kako u Europi, tako i u Svijetu. Od popularnih bijelih Adidas tenisica sa tri crne pruge sa vanjske strane do danas, vidljiv je nevjetrojatan kako tehnološki tako i ljudski uspjeh stvaranja nečeg tako "posebnog". Doprinos visokog plasiranja u očima potrošača, jesu i reklame koje često predstavaljaju poznata lica ne krijući svoje iznimno zadovoljstvo korištenjem tenisica, upućujući time jasnu poruku Adidas tenisica kao nečeg nužno potrebnog. 

 

Nema komentara:

Objavi komentar