četvrtak, 28. travnja 2011.

Uvijek su tu da nas iznenade- Nike trgovine

Multinacijonalna kompanija Nike nedavno je predstavila svoju najnoviju marketinšku kampaniju pod nazivom „Oslobodite se“, sve u okviru sporta te sportskog duha. Naravno, riječ je o predstavljanju njihovih posebno udobnih tenisica. Nike Free tenisice koje možete pronaći u svim Nike trgovinama, pružiti će vam osjećaj kao da trčite potpuno bosi. Jamčimo vam da je osjećaj jedinstven i veličanstven. Njihova je struktura sačinjena od pomno biranih materijala od kojih vam se stopala neće znojiti, nego Vam pružati još više ugođaja i želje za bavljenje sportskim aktinostima. Kampanija se odvija čak u 32 države te je već i sada njihova potražnja iznimno velika.

Nike

Još jedna od zadnjih inovacija  Nike-a, jest trening kojeg možete obavljati putem vašeg I-Phona ili I-Pod Toucha. To je aplikacija pod imenom Nike training Club, namijenjena svima kojima je potreban poticaj na vježbu te njezino stručno vođenje. Kako su žene te koje su češće opterećene fizičkim izgledom, tako je i aplikacija namjenjena posebno njima. Jednostavnim pritiscima na pozadinu kojom upravljate laganim dodirom prsta, pronaći ćete nešto manje od 100 vježbi, koje su prilagođene svim tipovima žena te njihovoj spremnosti i jačini samog tijela. Ovu aplikaciju nećete moći pronaći u ponudi u običnim Nike trgovinama, nego tek onim online.

Nike

Kako tehnologija brzinski gazi vrijeme, sasvim je prihvatljivo da neke od tehnoloških čuda teško prihvaćaju mnogi. Sve se svodi na to da jednoga dana neće postojati niti Nike trgovine, knjige, banke, nego će internet biti jednostavno svemoguć. Preko njega već danas možemo saznati većinu inforamcija koje tražimo, prema tome, što nam sve donosi u paketu sa tehnološkim čudima, možda nas je čak strah i pomisliti. 

 

Nema komentara:

Objavi komentar