ponedjeljak, 18. travnja 2011.

Najbolja shooping mjesta- outleti u Hrvatskoj

Cilj svakog potrošača je da svoj novac potroši pametno, što podrazumijeva što manje novaca, a da kvaliteta proizvoda bude zadovoljavajuća. S otvaranjem novih outleta to postaje stvarnost za sve kupce, bilo i one najzahtjevinije, da zadovolje svoje želje. Hrvatski sinonim je tvornička prodaja, što znači upravo direktnu prodaju iz tvornica, od tuda i proizlazi razlog zašto su to proizvodi po znatno nižjim cijenama. Prve takve trgovine otvorene oko 1970. godine u SAD-u nakon čega su svoje tržište proširile i na Europu, s početkom u Velikoj Britaniji. Činjenica koja ih razlikuje od standardnih trgovina je i to što se nalaze na mjestima gdje prolazi najveći broj ljudi te postoji čak mogućnost da je kvaliteta u njima nešto manja.

Nike Outlet : WMNS Celso GI

Poznatiji outlet u Hrvatskoj je Outlet Sveta Helena koji je smješten na autoputu, nedaleko od Zagreba. Neki od proizvođača koje možete tamo pronaći jesu: Adidas, Ecco, Lisca, Lotto, Mustang, Shoe Box, te mnoštvo drugih. Toliko popusta na jednom mjestu razlog su svakodnevnih gužvi, masovne popularnosti te na koncu i zarade. Njegova bližina glavnom gradu, kao i mnogih drugih takvih poslovnica, uveličava mogućnost tako uspješnog poslovanja. Veliki šoping centar sa stalnim popustima od 30 do 70% je i Roses Fastion koji broji oko 100 različitih trgovina puno popularnijih brendova nego u onom prijašnjem. Posebno je izrađen u village stilu, iznimno dizajnerski oblikovan te je time jako primamljiv ambijent za provođenje slobodnog vremena.

Nike Outlet : GOOD HERT ATH DEPT SCRIPT

Još jedan od outleta kojeg moramo spomenuti je upravo onaj najveći, koji je smješten na zavidnoj poziciji, u Westgate shopping centru u neposrednoj blizini Zagreba. U izuzetno luksuzno oblikovanoj poslovnici možete pronaći samo brendove visoke mode, naravno, po zahvaljujućim cijenama. Njihova popularnost se širi, ali time i nasmiješena lica kupaca koji uživaju u kvalitetnim proizvodima ne krijući svoje zadovoljstvo.

 

Nema komentara:

Objavi komentar