utorak, 5. travnja 2011.

Nike tenisice- izumi koji oduševljavaju

Sve najbolje što želite pružiti svojim stopalima, ostvaruje se prilikom nošenja Nike tenisica. A oni uvijek obogaćuju svoju ponudu nečim novim, primamljivim, zanimljivim. Kako je cijeloukupno tržište prezasićeno, jednoličnost ili sličnost sa nekim drugim proizvodom, svakako nije prihvatljivo. Tako su ovoga puta njihove tenisice, izrađene sa strane jednog zaposelnika sportske obuće, koji je svoju genijalnu zamisao pretvorio u stvarnost. Naime, od starih je dijelova računala, kao što su svima poznati usb priključci, matične ploče ili razni čipovi, napravio jedinstvene tenisice. Osim što će biti samo izložbeni primjerak, nimalo se ne razlikuju od onih stvarnih, na njihovom se vanjskom dijelu također nalazi Nike-ov zaštitni znak, imaju vezice te s potpunim pravom možemo reći da su dizajnersko čudo.

5000 Swarovski kristala

Nike

Da se inovativnim idejama te njihovim ostvarivanjima bave mnogi, dokaz je i sljedeći jedinstveno dizajniran proizvod. Riječ je o Nike tenisicama, točnije u ovom slučaju radi se o kopačkama koje je izradio dizajner iz Pariza u čast jednog nogometaša, a sastoje se čak od 5000 Swarovski kristala, a dosežu nevjerojatnu vrijednost od 13 000 kuna. Veličanstvenost i otmjenost jesu vjerojatno male riječi kojima ih se može opisati, ali naravno ni one neće predstavljati dio ponude koja će biti u prodaji. Sav taj marketing i suradnja sa drugim dizajnerima bitno utječu na promociju, koja je iako se radi o američkom brendu koji je prvi u Svijetu, uvijek dobrodošla.

Korist Nike Tenisica

Nike

Sve se odvija u korist Nike-a i Nike tenisica, a kupci uvijek iskazuju iznimno oduševljenje njihovim proizvodima. Da su jedinstvene nije tajna, a mnogi bi vjerojatno i nosili navedene proizvode kada bi zaista bili u prodaji. Jer sve što je originalno, slaže se sa stilom svih koji uživaju u njihovoj udobnosti, ali i samim brendom.

 

Nema komentara:

Objavi komentar