srijeda, 17. kolovoza 2011.

Košarkaške tenisice proizvođača AND1 i Adidasa

Ako ste jedan od igrača koje strastveno uživa provoditi svoja slobodna popodneva u dobroj košarkaškoj igri sa prijateljima ili ste jedan od profesionalnih igrača, potrebne su Vam što kvalitetnije i udobnije košarkaške tenisice. Dva najveća proizvođača tenisica jesu AND1 i svakako, veliki Adidas o kojem već podosta toga znamo. No, red je da se upoznamo i sa AND1, američkom tvrtkom koja se bavi isključivo proizvodnjom opreme za košarku, počevši od tenisica, pa do odjeće koja se slaže sa stilom košarkaša. Osnovana je još godine 1993. i njihove proizvode često možemo vidjeti na profesionalnim sportašima reprezentacija Hrvatske, Slovenije te mnogih drugih.

NIKE ZOOM HYPERDUNK 2011

Adidas je prošle godine, točnije 2010. nakon najlakše kopačke, proizveo i najlakšu košarkašku tenisicu. Osim iznimno lakoće, za igrače je još bitnije to da im tenisica nudi dosad najveću stabilnost uz novu tehnologiju Pure Motion. Proizvoditi će se u nekoliko boja i to zlatnoj, bijeloj, srebrnoj, crvenoj i plavoj. Uz to, Adidas je također, prošle godine, imao predstavljanje tih tenisica, a riječ je o TS Supernatural Commander & Creator kolekciji. Posebno oblikovanih 2 para tenisica namijenjene različitim igračima, ovisno o njihovoj poziciji igranja. Ts Creator namijenjen je bek igračima radi neprestanog trčanja i mjenjanja njegovog smjera, dok je TS Commander prilagođer centar igračima.

Inovativnosti i ideja u Adidasovim dizajnerima ne ponestaje, jer svakom novom kolkcijom uspiju oduševiti i privući zaista velik broj obožavatelja tj. kupaca. Košarkaške tenisice postale su i ulični stil mnogih dečkiju, lijepo se slažu sa trapericama, a u svakom trenutku možete zaigrati korašku ili užurbano se kretati, znajući da je vaš gležanj zaštićen od bilokakvih ozlijeda.

Nema komentara:

Objavi komentar