srijeda, 17. kolovoza 2011.

Tenisice za nogomet Adidas Copa Mundial

Najpopularniji sport iziskuje i najudobnije i najbolje tenisice za nogomet. Jedne od najpoznatijih i dan danas popularnih jesu Adidas Copa Mundial kopačke. Izrazito su mekane i udobne te je upravo to razlog zašto su i dan danas mnogim profesionalnim igračima najdraže. Prvi model ovih trenisica objavljen je 1979., a dizajnirane za FIFA-ino prvenstvo tri godine kasnije. Do danas su se vanjskim izgledom promijenile vrlo malo, a sastoji se od stopostotne klokanove kože koja se posebno prijanja i prilagođava Vašem stopalu. Kako je 2007. godine bila 25. obljetnica ovih kopački, dizajnirane su one sa zlatnim natpisom, kao i ostala odjeća primjerena nogometašima.

ABSOLADO TRX FG 11FW Adid

Spomenute kopačke popularnog naziva i beckenbaurice, ime su dobile prema Franzu Beckenbaueru. Naime on je, vjerojatno svima poznat, trener njemačke reprezentacije. U svoje je doba, točnije 60tih godina bio jedan od najboljih igrača, te je opravdano prozvan jednim od najboljih igrača svih vremena. On je tijekom svoje igre koristio Adidas Copa Mundial tenisice za nogomet, koje je proslavio i dokazao time njihovu kvalitetu i izdržljivost. Rođen je 1945. godine, a svoju je karijeru, kako igračku, tako i trenersku gradio do 1996. Da je zaista imao uspješnu karijeru govori velik broj odigranih utakmica za reprezentaciju, preko 100, a sveukupno je u svojoj igračkoj karijeri odigrao 587 utakmicu.

Upravo su se pomoću ove velike nogometne legende Adidas Copa mundial tenisice za nogomet i proslavile. Mnogi smatraju da su one najbolji izbor za Vas i Vaše sportske izazove i uspjehe. Još jedan od velikana koji je nosio ove kopačke jest Pelé, jedan od vrlo uspješnih brazilskih nogometaša. Dakle, nadamo se da smo Vam olakšali izbor Vaših kopački.

Nema komentara:

Objavi komentar