srijeda, 26. listopada 2011.

Kakve su novosti u Adidasu?

8436084-aa_400
Kako bi uspjeli uhvatiti najbolje prilike tj. ponude koje pojedini brend nudi važno je uvijek biti kvalitetno informiran. Iz tog razloga prije svega, možete pročitati naš članak, da bi se lakše snašli bez dodadnog trošenja svog dragocjenog vremena. Kao što možete pronaći vidjeti na službenoj stranici Adidasa, svakodnevno objavljuju novosti vezane za lansiranje novih tenisica, marketinške reklame, nova sponzorstva te nova zaštitna lica. Najnovije informacije vezane su uz marketinšku kampaniju koja predstavlja košarkaške tenisice adiZero Rose 2. Naime, te su tenisice poseno dizajnirane za slavnog košarkaškog velikana Derricka Rose-a. Američki profesionalni igrač trenutno igra za najpoznatiju momčad svijeta, Chicago Bulls-e.

Adidas-basketball-adizero-derrick-rose-4
            Košarkaške tenisice sa potpisom Adidasa stvorene su u skladu sa Derrickovom osobnošću koju čine hrabrost, brzina i neustraščljivost. Sastavljene su posebnom tehnologijom koja im daje stabilnost i kontrolu svakog pokreta dok se igrač nalazi na terenu. Izrazito su čvrste da bi spriječile eventualne moguće ozljede igrača. Dalje, još je jedna novost Adidasa je limitirano izdanje tenisica za All Blacks. All Blacks je nacionalna muška rugbi momčad Novog Zelanda. Izrazito popularni i uspješni u svijetu radbija, možda našim čitateljima nekolicinu nepoznata, pošto se taj sport baš i ne prakticira u Europi. Ovo je prva njihova suradnja, koja će kvalitetno doprinjeti promociji momčadi, ali i samog sporta.

Adidas-allblacks
            Koliko suradnja Adidas godišnje potpisuje sa različitim sportašima i profesionalnim momčadima, skoro i neće ostati nitko tko nije surađivao sa ovim velikanom. No, kada Adidas sklopi suradnju sa Vama, tada možete biti sigurni da netko vjeruje u Vas i Vaš uspjeh. Neka to mnogima bude poticaj za dostizanje onog što Vam se nekada činilo nemoguće. 

Nema komentara:

Objavi komentar