utorak, 22. studenoga 2011.

Dizajnerske dječje cipele

Ako ste obožavatelj poznatih dizajerskih marki, a Vaše mogućnosti dopuštaju Vam da ih priuštite i svojim najmlađima, slijede informacije koje bi Vam mogle koristiti ili pomoći. Nažalost, često pretjerana bogatstva i želja za dokazivanjem, prelaze granicu onog što je prihvatljivo i zdravo. Očiti primjer toga jesu neke svjetski poznate zvijezde koje svoju djecu sasvim neprikladno njihovim godinama. Primjerice, Kate Holmes je, svoju kćerkicu Suri kada je imala već 3-4 godine, oblačila u dječje cipele- štikle, što su mnogi paparazzi snimili. Moda? Kako sada sve više ljudi svoju djecu oblači u skladu s „nepisanim“ pravilima, taj trend mogao bi dovesti zaista do ludosti koje su roditelji spremni učiniti za slavu.
dječje cipele
           
Svakako namjera dječjih cipela nije da svoju djecu kitite ili ih oblačite prema nužno svojim željama, nego je to udobnost i zaštita. Zato je prije svega bitno da znate procijeniti koji broj cipela je potreban Vašem mališanu. Jedan jednostavan „trik“ koji možda niste do sada znali je kako izmjeriti veličinu dječje noge. Naime, uz centimetre koliko je duga djetetova noga dodajte broj 7 i dobiti ćete broj koji cipele koji bi mu trebao odgovarati. Svakako, bitno je imati kvalitetne cipele, a ako uz to preferirate i dizajnerske najlakše ćete ih naručiti preko online trgovine imenom Endless. Na tom ćete spletnom portalu pronaći sve modele mnogih poznatih brendova te sigurno pronaći odgovarajući model.
           
Naravno, modele dizajnerskih dječjih cipela možete pronaći i u velikim trgovačkim centrima, no savjetujemo Vam kupnju internetom. Razlog? Cijene su jeftinije, jednostavnija kupnja, a uz to i brža. Možda bi svejedno prije toga bilo dobro da cipele probate u nekom od prodavaonica i zatim bez bojazni da ćete pogriješitit broj naručite cipele online.

Nema komentara:

Objavi komentar