četvrtak, 24. studenoga 2011.

Pradino kraljevstvo cipela

Kada se govori o visokoj modi, vrhunski dizajniranoj odjeći i obući, neminovnoj kvaliteti, svakako, jedno od prvih mjesta zauzima veliki brend Prada. Talijanska je modna kuća osnovana već godine 1915., a za to je zalužan Mario Prada koji je bio njen osnivač. Pradu svakako možemo svaćati kao jednu od najutjecajnijih modnih kuća koja gradi jedan sanžan i osebujan stil koji najčešće oblikuju jednostavne boje, poput crne, smeđe, sive, krem. Ženska publika najviše obožava njihove cipele i legendarne torbe, no za taj luksuz morate biti spremni odvojiti, za naš standard, čak nevjerojatne iznose. Često su njihovi modeli ekstravagantni i drugačiji od drugih, za što treba imati veliku odvažnost i hrabrost nositi ih.
Prada cipele

Zadnji trend koji je Prada, naravno, uspješno lansirala jesu pruge i prugice na razne načine, bitno je da prekrivaju što više Vaše odjeće i obuće, tj. cipele. Što više jarkih boja, prugica koje podsjećaju na 80te godine, a i svako Vaše pojavljivanje u javnosti ne može proći nezamijećeno. Novost koju još donosi Prada jest, muzej koji uskoro planiraju otvoriti. Naime, u njemu bi htjeli predstaviti sve svoje modele, arhiv svih svojih dizajna, čak i kino. Žele se usmjeriti na veću populaciju te za svakoga pružiti neki od užitaka, kako ne bi ovaj ekskluzivan brend bio rezerviran samo za bogatiu populaciju.

Jedan od brendova kojega je Prada vlasnik jest Miu Miu. Brend koji je ustanovljen 1993. godine, a ime je dobio po osnivačici, talijanskoj dizajnerici i poduzetnici, Miucci Prada Bianchi. Njihova će Vas ponuda isto tako oduševiti velikim izborom luksuznih torbi i često, pretjerano nakićenih cipela, posebice štikli, za kojima su mnoge žene „izgubile“ glavu.

Nema komentara:

Objavi komentar