ponedjeljak, 28. studenoga 2011.

Kako odabrati Adidas tenisice za košarku?

Adidas tenisice za košarku je najbolje birati po poziciji na kojoj igrač pretežno igra. U Adidasu su zato oblikovali modele svojih tenisica u suradnji s najboljim igračima NBA lige. Pritom su uzeli u obzir njihove različite potrebe i stilove igre. Pozornost su također namjenili i samom izgledu, odnosno boji tenisica. Tako su Adidas tenisice proizveli u bojama klubova igrača s kojima sudjeluju. S obzirom na vaše karakteristike i stil igre, predstavljamo vam modele Adidas tenisica, koje bi vam mogle odgovarati.

 

Adidas tenisice za visoke igrače

Adidas tenisice Beast Commander su namjenjene visokim igračima na pozicijama centra i krilnog centra. U Adidasu su ih oblikovali u suradnji s igračima poput Dwight Howarda, Tim Duncana i Kevina Garnetta. Ove Adidas tenisice imaju odličnu potporu za gležnjeve i osiguravaju igračima veliku stabilnost, što je posebno važno visokim igračima.

Beast Commander

 

Adidas tenisice za bekove

Za malo niže, ali izrazito pokretne igrače preporučujemo Adidas tenisice Creator ili Adizero. U suradnji s Derrick Roseom, Adidas je proizveo tenisice koje igračima omogućuju lakše kretnje na terenu, brže promjene smjera i eksplozivnost. Za one koji su spremni izdvojiti nešto više novaca za košarkaške Adidas tenisice, u Adidas prodavaonicama preporučuju model Adizero. Adizero su dosad najlakše proizvedene tenisice te su napravljene najmodernijom tehnologijom Pure Motion, koja igračima predstavlja dosad neviđenu sigurnost i pokretljivost.

Creator ili Adizero

 

Nema komentara:

Objavi komentar