četvrtak, 15. prosinca 2011.

Nogomet shop kluba A.C.Milan


Ovoga smo se puta odlučili predstaviti Vam najbolji talijanski klub svih vremena, iako bi se to moglo odnositi i na svjetsku razinu. Riječ je naravno o A.C.Milanu, a samo nam ime govori da dolazi iz talijasnke modne prijestolnice gdje ćete pronaći mnogo nogometnih shopova ovoga kluba. Sigurni smo da su Vam poznate njihove karakteristične boje, a to su crna i crvena, po kojima su oni poznati svima. Predsjednik ovog nogometnog kluba jest donedavni premijer Silvio Berlusconi koji je klub kupio nakon teške financijske situacije, pa je radi toga ovaj klub često na meti političke i okrutnih komentara. Osnovan je 1899. godine sa strane gospodina koji je bio podrijetlom Englez, a njegovo ime je Alfred Edwards.


Razlog zašto je A.C.Milan tako poznat jest taj da su upravo oni osvojili Ligu prvaka čak sedam puta, a dva puta više uspjelo je to samo španjolskom klubu Real Madridu, koji je ujedno i najbolji klub 20. stoljeća. Klub koji ima više naslova prvaka Italije je samo Juventus, sa svojim sjedištem u Torinu. Jedni od najpoznatijih, a ujedno i najefikasnijih nogometaša koji su igrali u A.C.Milanu jesi Gunnar Nordahl (čak 221 golova), Andrij Ševčenko (175 golova i 3. mjesto zauzima talijanski nogometaš Gianni Rivera sa svojih 164 golova u karijeri za ovaj klub. Radi svoje ogromne popularnosti i velikog broja obožavatelja možete nogometni shop naći u svakom većem gradu.


U nogometnom shopu kluba A.C.Milan možete pronaći različite dresove bivših i sadašnjih igrača, ručnike, postere, slike, bedževe, zakrpe, zastave, šaleve i mnoge druge stvari. Sve što pravi obožavatelji mogu poželjeti, nalazi Vam se na jednom mjestu, a sve Vam je jamačno visoke kvalitete, pa ćete tako u ovim suvenirima moći uživati desetljećima.

Nema komentara:

Objavi komentar