četvrtak, 8. prosinca 2011.

Nike Hrvatska i Nike + iPod Sport Kit


Za privlačenje kupaca valja napraviti sve, slogan je sa kojim bi se složili mnogi menadžeri največih svjetskih kompanija. Iako poznati brendovi imaju svoje mnoštvo kupaca, ipak  kako bi uvijek bili „na čelu” kao vodeći brend, trebaju igrati u skladu sa pravilima konkurencije. Kako je Adidas objavio svojeg osobnog „trenera”, sličnu je inovaciju izbacio i Nike. Kome je ideja dala više plodova, ostavit cemo Vama na prosudbu. Nedavno je Nike u Hrvatskoj prezentirao vrhunski proizvod Nike + iPod Sport Kit. O čemu je zapravo rijec opširnije ćemo Vam opisati u sljedećem odjeljku da shvatite samu bit ovoga proizoda koji je plod uspješne suradnje Apple-a i Nike-a.



Promidžbeni slogan ovog proizvoda glasi „Rock and Run”, što bi u nešto slobodnijem prijevodu glasilo- Radi (uživaj) i trči. Dok Vi slobodno trčite i brinete se svakodnevno o izgledu svoga tijela, Vaš iPod misli umjesto Vas. Mjeri Vam vrijeme, pretrčano vrijeme, potrošene kalorije, prati Vas svakodnevno i daje Vam upute koliko još morate napraviti za Vase tijelo. Aplikacija je moguća putem bilokojeg Apple proizvoda, iPod Nano, iPhone, a cijelo su vrijeme oni sinkronizirani sa Vašim Nike tenisicama. Sve je to predstavio Nike Hrvatska i u Zagrebu, gdje je ova zanimljivost privukla veliki broj znatiželjnika, a vjerojatno i nekolicinu budućih kupaca.



Nike Hrvatska svakih nekoliko mjeseci zaista oduševi cijelokupno tržište kako unutar države, tako i diljem svijeta. Kako bi svaki Vaš korak bio lakši, uvijek uz sebe možete imati trenera koji ce Vas pratiti u stopu. Da biste imali i bolji pregled Vašega napredovanja Vaše rezultate možete prebaciti na racunalo i tako vidjeti sve sto Vas zanima.

1 komentar:

  1. Zanimljiv članak, a ovdje sam vidjela odličnu ponudu nike proizvoda. nike papuče

    OdgovoriIzbriši