četvrtak, 1. prosinca 2011.

Ciciban cipele za Vaše mališane

Kada su u pitanju Vaša djeca vjerojatno bi sve učinili za njihovu sreću. No, sreća se može shvaćati na više načina, prema tome, jedna od njih je sigurno udobnost njihovih stopala u kvalitetnim cipelama. Pravilan izbor obuće znači i pravilan razvoj dječjih stopala, samim time zdravlje te obostrano zadovoljstvo. To zadovoljstvo moguće je ispuniti kupujući i koristeći Ciciban cipele. Tvrtka ima popriličnu zavidnu, dugu povijest jer je svoje poslovanje započela 1908. godine u naselju Miren, koji se nalazi na području granice Italije i Slovenije. Nakon prvog svjetskog rata, tada je trvrtka imala ime Adrija, počela se širiti na područje bivše Jugoslavije. 

ELIOS 2 MID

Tek godine 1947. dobiva puno ime Jadran- Ciciban te postaje jedna od glavnih tvornica koja sve više širi svoju proizvodnju. Posebni preobrat dogodio se zatim 1995. godine kada se Ciciban proširio na šire područje Europe i velikom krugu kupaca dokazao svoju kvalitetu i povjerenje. Ciciban cipele jesu posebno anatomski izdrađne i prilagođene dječjem stopalu tako da stopala mogu neprestano „disati“. Kvalitetni materijali daju sigurnost i udobnost koja je potrebna malim dječjim stopalima. U njima će svaki prvi korak biti jednostavniji, lakši i uz veći osmijeh vašeg mališana. Rasprostranjenost njihovih trgovinama zaista je zahvalna jer proizvode možete pronaći u velikom broju trgovina. 

Što je najbitnije od svega Ciciban cipele cjenovno su sukladne standardu po kojem živi većina stanovnika, posebice u država bivše Jugoslavije. Moguće da je to jedan od njihovih načina tj. trikova kako privući što više kupaca, ali to je razlog zašto većina mališana ima mogućnost dio svog djetinjstva provesti u njima.

 

Nema komentara:

Objavi komentar