petak, 13. veljače 2015.

Kreme protiv gljivica? Ili možda trebate nove sandale?

Posljednje vrijeme na televiziji, radiju, internetu i mnogim drugim mjestima sve više možemo vidjeti reklame za gljivice na nogama i noktima. Što su zapravo gljivice? Da bih gljivice mogle uspijevati, potrebne su im tamne, mokre i tople okoline. Na takav način one se mogu širiti i razmnožavati, a čovjeku na nogama donijeti mnogo problema. A gdje gljivice najviše puta možete dobiti? Mogućnosti ima mnogo, ali jedna od onih vrlo čestih su različita kupališta, gdje ljudi puno hodaju bosu i gljivice raznose na okolo. A koliko od vas na svim tim kupalištima nosi na nogama sandale? To je jedna od najboljih zaštita, kako ne bih na svoje noge dobili tog problema, a što je još bitnije, to je i jako jeftino rješenje.


Ako sada malo pomislimo, kakve su cijene različitih krema i vodica, sa kojima se možete ozdraviti ove bolesti – gljivica, onda je stvarno bolje, da negdje na internetu ili u kakvoj trgovini kupite kakve kvalitetne sandale, koje vam odgovaraju na noge i nosite ih na kupanje. Na takav način ćete moći otići na WC, pa u saunu i nakon toga u bazen, a da vas ne treba brinuti, dali ste na svoje noge dobili neki živi organizam - gljivice, koji će vam u sljedećim danima nakon kupanja donijeti puno problema.

Ako tražite neku jeftino obuću za svoje noge, onda ćete morati za nju platiti manje od 100 kuna, ako pak želite biti malo moderni i na sebi imati neku bolju kvalitetu, kao što je na primjer Nike, Adidas, Rider ili neke slične, onda ćete morati platiti nekoliko više, ali to još daleko neće stajati toliko, koliko bih vas moglo stajati, ako ćete morati kupiti sve one kreme u ljekarama. Pa sada birajte – dali ćete još uvijek po kupalištima hodati bosi, te nakon toga posjećivati ljekare, ili ćete radije nabaviti kakvu preventivu za svoje noge i ostati zdravi – sve je na vama, odlučite se!

http://www.tenisice.hr/Obuca/

Nema komentara:

Objavi komentar