srijeda, 16. prosinca 2015.

Converse all stars patike sa vama u školu

Puno puta se za neku djecu kaže, da je ista, kao što su i njihovi roditelji – imaju iste oči, imaju isti osmjeh i na kraju krajeva, skoro isto se oblače i nose slične frizure. Kad smo već kod odjeće ili bolje rečeno kod obuće, to i nije tako teško, jer Converse all stars patike možete kupiti u različitim izdanjima – i one za djecu i one za nekoliko starije, znači za roditelje! I kakva je razlika između onih patika, koje nose djeca i onih, koje nose njihovi roditelji? 



Ma praktički je nema – isti materijali, iste ili slične boje, visoke i niske, što god poželite, jedina razlika je u brojevima! Jer se znači mogu dobiti ove patike u istim izdanjima ali u različitim brojevima, puno puta se desi, da djeca sa istom frizurom, istim osmjehom na licu i sa istim patikama na nogama, dođu u školu sa svojim roditeljima! I super je tako – to su patike, koje se mogu nositi bilo gdje poželite – sa njima mogu najmanji u školu, mogu na trening, mogu na rođendan od prijatelja ili bilo gdje drugdje, kamo zamisle, a isto tako je i kod odraslih, znači kod roditelja – takve patike se mogu kombinirati bilo gdje poželite – mogu uz suknu, mogu uz jeans hlače, a mogu uz bilo što drugo zamislite – a što je kod svega toga jako važno, uz svu tu odjeću izgledat će moderno.

Znači, sve skupa je jako jednostavno, moderno i ležerno - Converse all starke mogu nabaviti tako najmlađi, kao i njihovi roditelji i svi skupa će uživati u laganom i udobnom koraku. Sve što morate napraviti je, da u kojoj od trgovina odaberete boju i model, platite nekoliko kuna i odnesete ih kući – kad ih jednom imate, više nećete nigdje bez njih – one će vam postati vaša omiljena obuća, pa će tako sa vama svugdje, gdje možete zamisliti – čak i na šetnju sa vašim psom. Jedino što na takvoj šetnji pazite je to, da ih ne zaprljate, jer ćete ih morati čistiti – a to nitko ne voli.

http://tenisice.hr/Converse-Allstar/

Nema komentara:

Objavi komentar