nedjelja, 13. prosinca 2015.

Kakva je garancija na laminat?

U današnjom svijetu je tako, da stvari iz dana u dan sve više koštaju, a one su iz dana u dan sve manje izdržljive. Tako na primjer možete kupiti televizor ili perilicu rublja, koja bi nekad izdržala dvadeset ili još više godina, a danas je sve drugačije – ako izdrži godinu ili dvije, bez da ju morate voziti na servis, tu je već uspjeh.



 Isto tako je i kod podnih obloga – svi oni, koji ih proizvode, gledaju na to, da bi sa što manje materijala i sa što jeftinijim materijalima, izradili što više i sve to mogli prodati što draže. Ali za konačne potrošače to naravno nije dobro – mi želimo kvalitetu, koja će izdržati što duže! Baš zbog svih tih stvari je potrebno, da prije kupovine podnih obloga, kao što je na primjer laminat, provjerite iz kakvih materijala i gdje je napravljen. Svi oni, koji za proizvodnju upotrebljavaju kvalitetne materijale, na taj pod će dati dvadeset ili još više godina garancije. Sve to vam može biti jako dobar znak, da ste kupili kvalitetu i da će vam u vašem domu ostati jako dugo! Ali pažnja, nema veze koliko vaš laminat ima garancije, ako ga nećete pravilno i dobro uzdržavati, on će propasti, pa ćete tako jako brzo opet morati mijenjati podove u vašem domu!

 Ako vam nije jasno, kako ga uzdržavati, onda vam možemo jednostavno reći, da ga morate redovito čistiti, da morate paziti, kako po njemu pomičete različite stvari, kao što su kauč, ormari, stolovi i slično i da na kraju ovaj pod, kad ga jednom imate, čuvate kao zjenicu oka svoga! I za kraj još jedan savjet – podne obloge su stvar, koja se u domovima ne mijenja baš svake godine – iz toga razloga je dobro, da možda za njega platite koju kunu više, pa ćete tako dobiti višu kvalitetu, višu garanciju i više godina mira u vašem domu!

http://floor-experts.hr/furnet-podna-obloga

Nema komentara:

Objavi komentar