ponedjeljak, 7. prosinca 2015.

Kako u 5 koraka paziti na vaš parket? Otkrivamo tajnu!

Živjeti u domu, koji je čist i u kojemu se dobro osjećate, nešto je najbolje, što se vam može desiti. Da bi do toga došli, za početak vam je potrebnog nekoliko novca, da bi mogli kupiti kvalitetan kauč, pa postelju, lijepu kuhinju i na kraju još dobre podne obloge. Kad jednom sve to imate, zadovoljni ste, ali, da bi na tome i ostalo, potrebno je i uzdržavanje svega ovoga, a pogotovo podnih obloga! Ako imate na podovima nešto sasvim obično, onda vam i nije toliko važno uzdržavanje, ako pak je na primjer kod vas na podu parket, onda je jako bitno, da ga čistite i uzdržavate pravilno i kvalitetno!



Neki ljudi misle, da je to nešto jako jednostavno, ali tome i nije baš tako. Puno njih napravi pogreške, sa kojima njihov pad ne preživi baš dugo, pa je zbog toga potrebno opet nekoliko novca, da se ga postavi u stanje, kao što je bio na početku. Baš zbog toga na primjer pazite, kako se krećete sa usisavačem po vašem parketu – kupite takvog, koji ima zaštite na četki i na kotačima. Odmah nakon toga, sljedeći je korak kod uzdržavanja brisanje poda – i ovdje pazite kakva sredstva za pranje kupujete. Pročitajte, da ona nisu prejaka i da su kvalitetna – jedino tako će vaš pod ostati zaštićen! Treći korak, koji će vam biti u pomoć, da bi vaši podovi ostali dugo je zaštita ormara, kauča i drugih stvari – pazite, kako ih krećete po sobama, jer ako nećete paziti, napravit ćete crte, kojih se više nikada nećete riješiti.

Idemo dalje – voda, pazite, da vam ne dođe ispod vašeg poda, sa njim ga možete u potpunosti uništiti. I za kraj još hodanje po njemu – na nogama imajte uvijek obične šlape, a ne sa tenisicama ili nekim drugim cipelama na pod, jer ga tako možete uništiti. Ako ćete se držati tih stvari, vaš će skupi pod izdržati jako dugo – napravite sve, da bi tome stvarno bilo tako!

http://floor-experts.hr/parket-podne-obloge

Nema komentara:

Objavi komentar