utorak, 22. prosinca 2015.

Optimizacija web stranica sa blogom

 Kod mnogih vlasnika internet stranica može se ćuti pitanje, kako da dobijem na svoju stranicu što više ljudi, koji će nešto naručiti ili kupiti od mene? Neki od svih tih odluče se, da će uložiti nekoliko novca u oglašavanje na različite načine – na primjer u AdWords oglašavanje, pa nakon toga u različite bannere na mnogim stranicama, pa još puno toga različitog postoji, što se može odabrati.



Ali ipak nije rješenje samo u novcu, postoje i neke druge stvari, koje su nekoliko jeftinije i možda čak jednostavnije, a tome se danas reče optimizacija web stranica! Što to sada znači? To vam znači, da morate vašu stranicu srediti tako, da će se svidjeti Googlu, da će vas on u tražilici uvrštavati na što bolje pozicije i to će vam donositi nove ljude! Jedan od jako dobrih načina, kojeg se mnoge internet stranice u posljednje vrijeme poslužuju je generiranje posjete putem bloga. To vam je dio stranice, na kojeg se mora redovito objavljivati različit sadržaj, koji će biti što bolje napisat i optimiziran, jer će jedino tako dobro rangirati u Google tražilici i kao takav dovoditi nove čitatelje i nakon toga možda i nove kupce! Što sada znači, da mora sadržaj biti dobro optimiziran? To znači, da mora biti u njemu što više teksta, da mora u tome tekstu biti prava ključna riječ, koja se u Googlu traži, to znači, da morate pravilno kreirati URL naslov, pa pravilno staviti imena na slike i puno toga drugoga!

Kod svega ovoga nikako ne zaboravite raditi linkove iz jednog dijela stranice na drugog – znači, ako vam netko pronađe neki sadržaj na stranici, vjerojatno će to biti neki članak, neka bude u njemu još kakav link na koji drugi članak – na takav način će ljudi ostati duže vrijeme na stranici, smanjit će vam se „bounce rate“ i sve to će jako dobro utjecati na optimizaciju web stranice! Vidjet ćete – ako ćete raditi te stvari, znači kreirati pravilan sadržaj na vašem blogu, može vam se jako brzo desiti, da će rezultati biti izvanredni – provjerite!

http://www.red-orbit.hr/usluge/optimizacija-web-stranice-za-trazilice


Nema komentara:

Objavi komentar