nedjelja, 27. prosinca 2015.

Koža na podovima vašeg doma – kako je to moguće?

Jakne, cipele, pasovi za hlače, pa na kraju krajeva i hlače – sve to su proizvodi, koji se mogu proizvesti iz materijala, kao što je koža! Takvi proizvodi su poznati po tome, da nisu baš jeftini, takvi proizvodi su poznati po tome, da ih ljudi vole nositi na sebi i da mogu u našim ormarima izdržati stvarno dugo.



 Ali rijetko tko zna, da se takve proizvode može i na kraju njihove priče pretvoriti u još nešto korisno. Znate možda u što? Eto, otkrit ćemo vam tajnu! Kad jednom sve te proizvode zabacite, oni mogu ići u prerađevinu – dodaju im malo vode, ulja i ostalih stvari, te ih sa strojevima obrade, da bi na kraju dobili proizvod, kojeg mnogi imaju u svojim domovima – podne obloge! Kao i kod obuće i odjeće, tako je i za taj proizvod jako bitno to, da je jako izdržljiv, što znači, da ćete moči hodati po njemu dugi niz godina, kad ćete ga jednom staviti u vaše hodnike, dnevnu sobu, dječju sobu ili u neki drugi prostor. Jer je ovaj pod proizveden od prirodnih materijala, od djeluje antialergijsko, pa je kao takav jako dobar za sve one stanove, gdje imaju djecu, koja je alergična na prašinu i druge slične stvari. Pored svih tih pozitivnih stvari, evo još jedne – ako stvarno želite, da će vam koža kao podna obloga u vašem stanu izdržati dugo, onda je morate redovito čistiti i uzdržavati. To znači, da je morate redovito usisavati i čistiti sa preparatima, koji su primjerni za nju.

Ako ćete to raditi kako treba, vaša djeca će moći jako dugo uživati na ovoj toploj podnoj oblozi, po kojoj se jako dobro hoda i koja se opšte ne kliže – to znači, da je primjerna za djecu, koja vole svake toliko biti malo živa i uživati u igrama u vašem domu. Kako god pogledate, ova je podna obloga jako dobar odabir i alternativa svim ostalim podovima, koji se tako često i bez ideja ugrađuju u mnoge domove!

http://floor-experts.hr/special-podne-obloge/koza-lico

Nema komentara:

Objavi komentar