srijeda, 10. veljače 2016.

Želite podne obloge za velike površine? Odaberite troslojni parket!

Neki od nas živimo u manjim stanovima, gdje nam je dovoljna manja količina novca, vremena i ostalih stvari, da bi na primjer takav stan preuredili. A opet drugi žive ili uređuju prostore, koji su puno veći – na primjer veliki stanovi, velikih kvadratura ili na primjer hoteli, poslovne zgrade i slično. U takvim prostorima potrebno je razmišljati o mnogo stvarima, kad se odlučite za opremanje ili na primjer renoviranje. 



Kako na primjer odabrati podne obloge, kad znate, da će vam trebati ogromne količine? Odabrati jeftine, slabe i na izgled nikakve ili odvojiti koju kunu više i dobiti na kvaliteti, izgledu i trajnosti? Naš je prijedlog u takvim situacijama, da odaberete neki srednji put! A koji je to srednji put? Na primjer troslojni parket – u njemu ćete dobiti kao prvo, vrlo jednostavno polaganje, što znači, da ćete ogromne površine, kao što su na primjer hoteli ili neke poslovne zgrade, dosta jednostavno i brzo položiti. Odmah nakon toga dobivate u ovoj podnoj oblozi i dobar izgled – svi znamo, da je gornji dio ove podne obloge napravljen iz drva, što znači, da je nekako unikatan, što znači, da je na svoj način dodatno zanimljiv. Kad smo već kod nekih prednosti troslojnog parketa, onda moramo sigurno napomenuti i jednostavno uzdržavanje – to ja naravno jako bitno kod velikih površina, koje čiste čistačice – i za njih je jako važno, da imaju sa podovima što manje posla! Jedino što je bitno kod ovog svega napomenuti je podno grijanje – ako imate u nekoj prostoriji planiran takav način ogrijavanja, onda možda ova podna obloga i nije najbolja.

Na donjim dijelovima je ova podna obloga napravljena od drva bora ili smreke, a to sve je drvo, koje dosta slabo propušta toplinu. Iz toga razloga je jako bitno, da o svemu skupa razmislite na početku – ili odaberete drugi način grijanja ili da odaberete druge podne obloge – sad znate kako ide sa njima, sada se morate samo još odlučiti i odabrati ono, što se vam sviđa, što se vam čini kvalitetno i primjerno za prostore, koje renovirate ili na novo izrađujete.

Više

Nema komentara:

Objavi komentar