četvrtak, 30. lipnja 2016.

Vaše dijete trenira nogomet i sada ima rođendan?

Kad se roditeljima rodi dijete, svatko od njih ima sa njime neke ciljeve – jedni požele, da bi njihov mališan bio uspješan u školi, drugi požele, da bi ga jednog dana mogli gledati na televiziji, a postoje i takvi, koji žele, da bi njihovo dijete jednog dana igralo nogomet za neki veliki klub, kao što je na primjer Barcelona, Real Madrid ili nešto slično. Ako ste i vi jedan od tih roditelja, kojima se rodio mališan i sada je već dovoljno velik, da ste ga uključili i upisali u neki nogometnu školu, onda će prije ili kasnije doći prilika, kao što je na primjer rođendan, da mu nešto zanimljivo odaberete i kupite. Ali što u takvoj situaciji odabrati i kako ga razveseliti?



Idemo lijepo po redu – ako ste na početku puta i samo imate neke skrivene želje, da bi vaš mališan mogao postati nogometaš, onda mu sigurno morate kupiti kakvu dobru loptu, sa kojom će moći kvalitetno trenirati i uživati na dvorištu, kad će udarati po njoj. Odmah nakon lopte je ovdje ostala oprema, koja dolazi na red, kad je vaše dijete na primjer već upisanu u neku školu – onda mu sigurno možete kupiti kakve nove kopačke ili kakav lijepi nogometni dres od kojeg poznatog igrača. Kojeg odabrati? Odabir je danas stvarno velik, pa tako možete početi na primjer kod Ronalda ili Messija, a ako dijete obožava domače igraće, onda je sasvim sigurno jedan od najboljih dresova onaj od Luke Modrića!


Kad jednom vaše dijete sve to ima, onda je jako važno, da mu pomažete kod njegovog treniranja – to ne znači, da odlazite sa njim na svaki trening i tamo urlate preko trenera, već to znači, da ga motivirate, da pazite na njegovu hranu, da ga vodite, a sve ostalo, što se učenja tiče, da prepustite stručnjacima, koji ga uče! Ako ćete sve te stvari priuštiti vašem mališanu i ako ćete mu sve to donijeti za rođendan ili za bilo koju drugu priliku, sigurni smo, da će vaše dijete biti jako sretno i zadovoljno sa vama! Provjerite i vidjet ćete, da je tako!

Nema komentara:

Objavi komentar