subota, 2. srpnja 2016.

Obuća za trčanje po atletskim stadionima

Sada, kad ste pročitali naslov ovog članka, sigurno ste najprije pomislili, da napisano u njemu neće biti za vas, jer vi ipak nikada ne odlazite na atletski stadion, da bi na njemu odradili kakav trening. Ali ako je tome tako i ako stvarno nikada ne odlazite na njega, morate znati, da bi bilo jako dobro, ako bi barem jednom na tjedan bili na njemu. Pitate se zašto? Zato, jer su treninzi na stadionu kvalitetni, jer na njima možete raditi sve za brzinu ili ako poželite za izdržljivost i na kraju krajeva, jer je pruga jedino tamo točna tako dobro, kako mora biti – jedan krug je 400 metara i to nikada neće biti drugačije – ne treba vam GPS, ne treba vam ništa!



Sada, kad znate, da ipak morate tu i tamo na atletski stadion, jako je bitno i to, da znate, da će vam na njemu biti potrebna malo drugačije obuća za trčanje, kao što je na primjer koristite, kad idete na običan trening po pločnicima ili kad idete malo na brežuljke, gdje ima ne ravnih terena. Znači, da bi na stadionu mogli dobro trenirati, trebaju vam kakve tako zvane „race tenisice“. To su one tenisice, koje su jako lagane, koje nisu baš najbolje udobne, ali to su one tenisice, koje su stvarno jako brze. Takve tenisice nemaju baš nekog jakog blaženja, ali to vam na stadionu ne treba, jer na njemu najviše puta imate tartan, koji će vam ublažiti svaki vaš korak!


Sada vam je kroz glavu sigurno prošlo, pa zašto bi kupovao obuću za trčanje po stadionu, ako će mi ona tako rijetko trebati. Nije baš tako – ova obuća se može naravno koristiti na svakoj utrci – lagana je, brza je i baš to je to što vam može donijeti na utrkama bolje rezultate. Pa eto, ako želite na sljedećoj utrci biti još bolji i ako želite popraviti vaše vrijeme, kojeg ste u životu već otrčali, onda vam trebaju takve tenisice – sa njima ćete biti brzi na utrkama, a naravno, sa njima ćete i jako kvalitetno odraditi svaki trening na atletskom stadionu!

Nema komentara:

Objavi komentar