ponedjeljak, 8. kolovoza 2016.

Fitnes će vam pomoči, da smršavite

Želite smršaviti? Kupili ste već na desetke različitih knjiga, probali ste već sve moguće dijete, a nakon toga ste jedva izgubili koji kilogram, kojeg ste jako brzo dobili natrag? Ako je tome tako, onda sigurno neke stvari radite pogrešno – na prvome mjestu, sigurno je hrana, ako je nemate sređenu tako, da živite i jedete zdravo, onda ćete jako teško smršaviti. Odmah nakon toga jako je bitno, da pravilno trenirate, a kako to raditi, napisat ćemo u sljedećim redovima. A naravno, za kraj je ovdje volja – jako puno počne sa mršavljenjem kakav mjesec prije nego odu na more – to nije dobro, zdrav život mora vam biti navika, tako morate živjeti svaki dan i sve će biti super!
Znači, ako želite smršaviti, počnite kod hrane – na prvome mjestu je sigurno to, da izbacite sve ono, što je industrijski prerađeno, jedite samo ono hranu, za koju znate, što je u njoj, iz čega je napravljena. Na takav način izbjeći ćete mnoge stvari, kao što su na primjer ugljikohidrati, koje usporavaju mršavljenje. Kad jednom to sredite, pazite i na ono što pijete – jako puno ljudi želi izgubiti kilograme, a svakog dana piju sokove ili vode sa nekim okusima, koje su pune cukora! Naravno, sve to nije dobro, sve to morate ukloniti iz svog jelovnika! A kad jednom sredite hranu, onda dolazi na red treniranje – fitnes je jako dobra stvar za nešto takvo!

Pitate se zašto ne trčanje, zašto baš fitnes? Ako ćete trčati, dogodit će vam se, da ćete iz dana u dan izgubiti sve više i više mišića, a mišići su oni, koje troše kalorije iz hrane. Pa ako želite, da će vaše tijelo moći potrošiti što više tih kalorija, treba vam što više mišića, a te ćete dobiti u teretani. Počnite trenirati polako, sa malim utezima, kad jednom dođete u formu i kad već izgubite koju kilu, onda možete vaše treninge malo pojačati. Kad dođete u taj ritam zdrave hrane i redovitog treniranja, dobit ćete još više volje, a kile će same od sebe ići iz vas!



Nema komentara:

Objavi komentar