ponedjeljak, 5. rujna 2016.

Tvrtka Rider brine se za prirodu i za vaše noge

U svakoj sekundi dana ili bolje rečeno, uvijek kad trepnete okama, na svijetu padne jedno drvo. Isto tako se svuda oko nas u razne vode izlijevaju mnoge fekalije i ostali smrad. Znači, ljudi ne gledaju baš na prirodu. Mnogi zbog toga vole reći, da će nam ona jednog dana sve to vratiti, pa možda nam polako već i vrača, kad vidimo, što se sve u svijetu događa povezano sa vremenom. Sva ta zagađenja radimo ljudi, jako često ih rade i velike tvrtke, ali ipak postoje i takve, kojima je priroda i ekologija jako bitna – takva tvrtka je na primjer Rider, gdje izrađuju sandale i ostalu obuću.
Zanima vas možda, što to oni sve naprave, da bi priroda bila ljepša i bolja i na kraju zdravija? Ovdje je samo nekoliko primjera – ako pogledamo proizvodnju, morate znati, da se Rider sandale naprave iz skoro 30% recikliranih materijala, isto tako recikliraju pa skoro sve ono, što se od otpada napravi pored te proizvodnje. Ako sve to pogledamo u brojkama, to iznosi skoro 1000 tona materijala u samo jednom mjesecu. Pa eto, sada kad znate, da je ovo tvrtka, koja se brine za nas i za to, da će vaša djeca disati čisti zrak kad narastu, očete im zbog toga dati kakvu prednost kod kupovine sandala?

Ako vam sve to nije dovoljno dobar razlog, onda je sigurno za vas i za vaše noge puno važnije to, da su njihovi proizvodi stvarno kvalitetni – to u prvome redu znači, da izgledaju jako dobro, da ih možete dobiti u mnogim različitim izdanjima, da su jako udobni, da ih možete kupiti tako za žene, kao i za muškarce i djecu i naravno, još bi mogli brojati sve te prednosti, koje se mogu naći u tim sandalama. Ako ste ih sada poželjeli, nabavite ih – nije samo ljeto ono, kada ih možete nositi, sa njima možete na kupanje na bazen i u zimskim danima, a upotrijebit ih možete i kod kuće, ako na primjer nešto radite, kad je vani mraz – upotrebljivost znači je maksimalna!



Nema komentara:

Objavi komentar