nedjelja, 11. rujna 2016.

Adidas će vam pomoči izmjeriti vaš trening



U posljednjim godinama u modi je sve, što je povezano sa brojanjem kalorija – koliko ih nađemo u običnom jogurtu i koliko u voćnom, pa nakon toga koliko ih ima svinjsko meso i koliko u goveđem. Na kraju dana mnogi potegnu crtu i vide, da su pojeli kroz dan određenu svotu kalorija – ali kakav vam je to podatak, ako na drugoj strani nemate pojma, koliko ih trošite. Pitate se, zašto ljudi opšte broje sve te kalorije? Najviše puta se to radi iz razloga mršavljenja – ako ćete u vaše tijelo unositi više, kao što vam treba, skupljat ćete kilograme, ako ćete unositi manje, gubit ćete ih. Znači, na kraju krajeva, treba vam sistem, da bi opšte znali, koliko ste u dano potrošili kalorija. Ali kako ćete to saznati?
Jer danas praktički svatko od nas ima telefon, a neki čak više njih, vjerojatno je najbolje, da za početak zaboravite na sve one sportske satove, koji mjere kalorije i sto drugih stvari – predlažemo, da nabavite jedan pas od tvrtke Adidas, u kojeg možete staviti vaš telefon – na njemu se vjerojatno već nalaze ili ih možete skinuti, aplikacije, sa kojima možete puno toga mjeriti – od koraka, do trčanja, do vašeg pulsa, do svega drugoga, što će vam na kraju dana potegnuti crtu, pa ćete točno vidjeti, koliko kalorija sta u danu potrošili. Kad ćete jednom sve to znati, vaše brojanje kalorija će biti puno lakše!

Naravno, sve to su okoline, kad morate vaš telefon cijelo vrijeme imati uz sebe – najviše puta to i nije baš najbolje, pa vam iz tog razloga stvarno preporučujemo, da možda nosite telefon kod sebe samo onda, kad idete na trening – trčanje, hodanje planinarenje i slično. Sve to su situacije, gdje vam ne treba puno toga – kakva Adidas majica, kratke hlače i tenisice i već možete na put. Kad ćete jednom doći u ritam, da vam sve to postane dio života, vaše mjerenje više neće biti potrebno, jer ćete već od oka znati, koliko je iznosio trening i koliko ste u dano pojeli – a kilogrami, će se sami postaviti tamo, gdje im je mjesto!

Nema komentara:

Objavi komentar