ponedjeljak, 19. rujna 2016.

Tri problema u trčanju, koje može Nike riješiti


Svatko misli, da je trčanje sport, u kojem samo morate na sebe staviti neke tenisice i sve ostalo se dogodi samo od sebe. Krenete vam, otrčite deset ili dvadeset kilometara, dođete doma i legnete na kauč, kao da se ništa nije dogodilo. Ali ovdje je pitanje – dali je sve to stvarno tako? Naravno ,da nije! Ako želite jednom otrčati deset, dvadeset ili još više kilometara, onda ćete morati ozbiljno trenirati, a što je kod svega ovoga još važno, na ovome putu neće biti samo cvijeća, već naravno i trnja – znači problema, koje ćete morati rješavati. Nije vam jasno o kakvim problemima govorimo? Čitajte dalje i saznate ćete za tri od njih, za koje možda niste znali.
Jedan od jako čestih problema, sa kojima se sretnu svi oni, koji su na početku ovog sporta je sigurno biranje tenisica. Kad dođete u trgovinu, gdje ih prodaju ili kad ih gledate negdje u nekoj internet trgovini, pred vama je na stotine modela, različite boje, težine i još što – koje sad odabrati. Svi oni, koji još nikad nisu trčali, vjerojatno će odabrati one, koji se im čine jako lagani i jako lijepi, ali ako ćete i vi to napraviti, može vam se dogoditi, da ćete jako brzo dobiti kakvu ozljedu. Birajte tenisice, koje su kvalitetno napravljene, Nike ima na primjer jako puno takvih, pa nakon toga moraju biti kompaktne, izdržljive, sa debelim potplatom, da će ublažiti svaki vaš korak i na kraju krajeva, neka budu model, kojeg su mnogi već isprobali.

Kao što vidite, sve skupa se može zakomplicirati već kod osnovne stvari – kod tenisica! A što će se tek dogoditi, kad počnete gledati na sat, kad obučete majicu koja ne diše, kad ćete na teren krenuti bez vode i još puno toga drugoga. Sve to su problemi, na koje nalete svi oni, koji su na početku svoje karijere, ali pazite – kad ćete jednom bolje upoznati taj sport i sve ono, što vam odgovara u njemu, zaljubit ćete se u njega, a da bi vam sve to bilo puno lakše, na sebi nosite Nike sportsku opremu, jer jedino kvaliteta vam može svaki vaš trening napraviti odličan, da ćete uživati u njemu!

Nema komentara:

Objavi komentar