subota, 26. studenoga 2016.

Slovenija – idealna država za skijanje

Nama susjedna država – Slovenija. Dali ste se ikad zapitali, što sve bi mogli vidjeti i doživjeti kod njih? Pustimo more, za kojega se sa Slovencima borimo već nekoliko godina – imaju oni još puno toga drugoga. Za neke stvari, sigurno ste već ćuli – na primjer prekrasna jezera, kao što su Bled i Bohinj, isto tako imaju oni jako lijepe planine – Triglav je sigurno poznat svima, ali tu je još jako puno toga, kamo se možete popeti i uživati u prekrasnim razgledima diljem ove male države! I naravno, na kraju krajeva skijanje – Slovenija ja država, kamo mnogi hrvati odlaze na skijanje – i naravno, imaju jako dobre razloga za to, a o njima u nastavku.


Kad pomislite, zašto bi krenuli u Sloveniju na skijanje, onda vam jako puno razloga potvrdi, da je to pravilna država, ako ste se odlučili za nju. To je država, koja je susjeda Hrvatskoj, pa je to na primjer znak, da nećete nekoliko sati provesti na cestama vozeći se do njih, već ćete moći na brzinu krenuti na skijaške staze. Odmah nakon blizine, dolazi još jedan dobar razlog, a to je tradicija! Slovenci skijaju već od kad znaju za sebe, to je njihov nacionalni sport, a to znači, da već dugi niz godina, još od Jugoslavije dalje, rade na vrhunskim skijalištima i naravno, znaju kako se sve to vrhunski radi!

A sada dolazi na red još nekoliko sitnica, koje su za neke ljude stvarno sitnice, a nekima opet predstavljaju jako bitnu stvar, kad se odlučuju, kamo će na skijanje – hoteli i sve što ide uz njih. Zašto baš to? Zato, jer pored mora u ljetnim danima, jako puno Hrvata odlazi na dopust i u zimi, a to znači, da će im trebati i noćenje – Slovenci imaju vrhunske hotele, a to je znak, da će mnogi kod njih ostati s velikim veseljem. Pored odličnih soba, to je i vrhunska hrana, wellnessi i sve ostalo, što traže svi oni, koji traže nešto više – i evo, u Sloveniji možete dobiti sve to, samo pravilno je potrebno birati. 

Nema komentara:

Objavi komentar