ponedjeljak, 26. prosinca 2016.

Gdje sve možete sresti tvrtku Nike?

Rijetki su takvi, koji ostaju cijele dane kod kuće i ne vide ništa što se vani događa. Svatko od nas ima svoj život, svatko od nas se kreće na raznim lokacijama i ako po svijetu hodate sa otvorenim očima, možete primijetiti puno toga – baš tako je i sa tvrtkom Nike, koje je jedna od onih, koju možete danas stvarno sresti pa skoro da i na svakom koraku, a pogotovo ako ste jedan od onih, koji vole sport, bavite se s njime, hodate na neke sportske priredbe ili na neke druge slične stvari. Ako nam ne vjerujete što smo sada napisali, onda čitajte dalje i vidjet ćete, da je tome tako!


Znači, ako krenemo od različitih sportskih priredba ili sportova – ako volite košarku, onda ste sigurno jedan od onih, koji pozna Michaela Jordana! On je ikona ovog sporta i naravno, uz njega je cijelu karijeru bila i tvrtka Nike! Bili su mu sponzor i tako na velika vrata stigli u ovaj sport, gdje se nalaze još danas – ako ćete malo pogledati patike košarkaša, majice, trenirke i druge stvari, svugdje ćete vidjeti njihov logotip. Baš tako je i kod nogometa – igrači, kao što su Cristiano Ronaldo, svi ih poznaju i svi gledaju, što nose na sebi i iz tog razloga kupuju iste stvari, kao oni! Ono što se najviše prodaje su sigurno kopačke – svi žele takve kao Ronaldo!

Naravno, tu su i različita velika natjecanja, kao što su svjetska i europska prvenstva – i na njima ćete u mnogim sportovima pronaći ovu tvrtku, ovog sponzora! I što vam na kraju krajeva sve to može pokazati? Jednostavan odgovor – svi traže i žele kvalitetu i dobiju je kod ovog velikana, koji iz dana u dan izrađuje bolje stvari, razvija se, razvija nove tehnologije. Ako svemu tomu ne vjerujete, onda morate sve to jednostavno provjeriti, a to ćete najlakše napraviti tako, da kupite neke njihove stvari, stavite ih na sebe i vidjet ćete – nikad ih više nećete željeti skinuti sa sebe!

Nema komentara:

Objavi komentar