četvrtak, 29. prosinca 2016.

Na Pohorje na skijanje – neće vam biti žao!

Došli su zimski dani, na nekim lokacijama čak je već i pao prvi snijeg – sve to znači, da sve više i više ljudi traži, kamo bi ove godine krenulo na skijanje. Ako ćete po te ideje krenuti u koju od agencija, sasvim sigurno će vam odmah ponuditi neku od destinacija u Austriji, Francuskoj ili Italiji. Da, istina je, tamo ćete sigurno dobiti jako dobru ponudu ali kad ćete vidjeti cijenu, koliko bi vas sve to koštalo, jako brzo ćete si premisliti. A što onda napraviti? Dali je najbolje, da krenete na Sljeme i tamo skijate cijelu zimu? Ne, nije potrebno – ako ćete čitati ovaj tekst dalje, dat ćemo vam odličnu ideju!
Znači, za sve one, koji imaju pripremljene skije i koji traže odlična skijališta, a da za njih ne bi previše platili, tu je ideja – krenite na Pohorje na skijanje. Kao prvo, to vam je destinacija, za koju vam nije potrebna niti jedna agencija, koja bi vam sve to organizirala – sve što vam treba, možete dobiti jednostavno preko interneta ili čak na licu mjesta, kad ćete doći tamo. Odmah nakon toga, tu su i jako povoljne cijene, koje ćete kod njih dobiti – smještaj, razne terme, hrana i dnevne karte – sve vam je to za skijanje na Pohorju jako povoljno, pa ćete kod njih uštedjeti jako puno novca, ako sve skupa usporedite sa nekim drugim državama!

A kamo zapravo otići? Pohorje je dosta veliko – jedna od mogućnosti je sigurno ovaj dio, na kojeg se stiže iz Maribora ali naša preporuka je nekoliko drugačije – idite na skijalište Rogla! Tamo ćete stići po odličnoj cesti, koja će vas dovesti preko Slovenskih Konjica i Zreča do vrha! Kod njih ćete moći svoj automobil parkirati pa skoro da i na prugi, a kad ste jednom tamo, dobit ćete sve što imaju i oni najveći – prekrasnu prirodu, odlične staze i žičare i sve ostalo, što vam treba, da bi na snijegu proveli jedan odličan dan, kojeg ćete još dugo pamtiti!


Nema komentara:

Objavi komentar