srijeda, 4. siječnja 2017.

U Zrečama imaju najbolje toplice u Sloveniji


Kad vas netko pita, koji vam je najbolji automobil, koji se voze po cestama, sigurno ćete reći onaj, kojeg imate i kojeg vozite! Isto tako je i sa onima, koje ćete pitati, koja im je najljepša boja – svatko će reći nešto svoje! Baš tako je i sa onima, koji su rekli da su najboljetoplice u Sloveniji one, koje imaju u Zrečama! Ako još do danas niste čuli za ovaj mali kraj ili za ove toplice, onda vam možemo reći, da dođete do njih tako, da idete od Maribora po autoputu prema Celju, a nakon toga skrenete dolje prema Slovenskim Konjicama. Kad dođete do njih, idete samo dalje prema Zrečama i za nekoliko minuta, doći ćete i do toplica!
Velika većina onih, koji su već jednom bili na ovoj lokaciji, reklo je, da su ovo najbolje toplice u Sloveniji – kod njih stvarno možete dobiti puno toga, a cijena je stvarno smiješna ili možemo reći, da prema ostalim toplicama puno niža! A što sve dobivate kod njih? Puno toga! Kao prvo, tamo su vam ogromni i prekrasni bazeni, koji se redovito uzdržavaju, pazi se na njih i stvarno s njima nema nikakvih problema! Odmah nakon toga je tu odličan wellness centar za sve one, koji si možda požele takve vrste usluge – saune, masaže i ostale stvari koje idu uz to!

Al naravno, nije vam to sve – ove toplice nalaze se na jednoj odličnoj lokaciji, pa su tako na primjer primjerne za sve one, koji žele krenuti negdje za više od jedan dan. Ako ćete i vi to napraviti, onda svakako morate po cesti do Rogle – to vam je u zimskim danima odlično skijalište za sve one, koji znaju jako dobro skijati i za sve one, koji skijaju malo slabije, a u ljetnim danima, to vam je odlična lokacija za prekrasne izlete po prirodi – staze po šumama će vas sigurno ostaviti bez riječi, a uživat ćete u svakom koraku, kojeg ćete kod njih napraviti. To sve skupa jednostavno morate probati!

Nema komentara:

Objavi komentar